14. marts 2022

U19 og U15 slog Vejle

Både SIFs U19 og U15 besejrede Vejle Boldklub i weekendens kampe, mens U17 delte med samme modstander. U13 tabte lige som Superligaholdet i Randers. Se referater fra U-eliten her.

Kampreferater fra SIFs kampe i weekenden i U-eliten:

U19: Silkeborg IF – Vejle 2-1 (0-1)

Mål SIF: Mikkel Rytter, Noah Kargo

– Vi fik nn noget shaky start på kampen, hvor vi lidt glemte vores aftale om at lægge bolden langt ud af deres høje pres, og det resulterede i en del omstillingsmuligheder til dem. Det var da også på en fejlaflevering i zone B, at de bragte sig foran efter 35 minutters spil. Inden da havde Asbjørn Bøndergaard brændt et straffespark. Vi kom langt bedre ud til 2. halvleg med større energi og et bedre presspil. Vi kunne dog ikke rigtigt tilspille os de store chancer, så der skulle to hjørnespark til først at udligne i det 88. minut, og derefter bringe os foran 3 minutter inde i dommerens overtid. Vi var lige ved at smide sejren til allersidst, da VB brændte en kæmpe chance tæt på mål. Men det var en forløsende sejr efter en lang periode uden, og sejrssangen klingede ekstra godt i dag. Med sejren kravlede vi et par pladser op i tabellen på en øjeblikkelig 7. plads, og jeg håber, at sejren kan give spillerne større tro på sig selv og hinanden i vores næste kamp i Esbjerg om en uge, siger U19 cheftræner Jesper Mikkelsen.

U17: Silkeborg IF – Vejle 1-1 (1-0)

Mål SIF: Oskar Steinicke

– Efter sidste uges nederlag skulle vi forsøge hurtigt at komme tilbage på sejrsporet – det lykkedes desværre ikke, selv om jeg synes, at præstationen langt hen ad vejen havde fortjent 3 point. 1. halvleg var en smule rodet, og vi lavede generelt lidt for mange tekniske fejl til, at spillet helt fandt den gode rytme, og der blev for mange omstillinger den ene og den anden vej. Derfor var det glædeligt, at Lasse flot fandt Oskar, der resolut huggede bolden op i toppen af målet. 2. halvleg var markant bedre fra vores side – vi var i bedre kontrol med bolden og var mere afstemt i presset, og det eneste, som manglede, var at vi skulle have lukket kampen på en af de mange store chancer og tilløb dertil. Men i stedet fik Vejle et straffe som de udnyttede. Vi vandt heldigvis den efterfølgende straffesparkskonkurrence, hvor alle vores 5 sparkere scorede, og derfor endte vi med at få de to point, lyder det fra U17 cheftræner Casper Røjkjær.

U15: Silkeborg IF – Vejle 5-0 (3-0)
Mål SIF: William Kirk (3), Selvmål, Sebastian Christoffersen

– Det blev en ret suveræn sejr over Vejle, og selv om vi ikke var suveræne på alle parametre, så var chancefordelingen klart i vores favør og dermed ikke et mål for lidt. Vi startede godt med gennemspillede angreb og spillede os med det samme frem til pæne chancer. William Kirk scorede midt i 1. halvleg på en løs bold i feltet, mens han udbyggede på straffe begået mod ham selv. Få minutter efter øgede William Kirk også til 3-0, da han gik ind i banen og afsluttede i det korte hjørne. Vi holdt Vejle fra chancer og kunne sagtens have lavet flere mål. 2. halvleg blev en mere rodet affære. Vejle gik meget højt, og vi forsøgte at udnytte pladsen bag dem. Det blev dog lidt for direkte, og vi manglede længere perioder med bolden, fordi vi havde svært ved at fastholde den, når vi spillede i mellemrum. Når vi spillede simpelt og kvikt, lykkedes vi godt – særligt med gode spilvendinger, der gav muligheder for gennembrud. Det skabte vi også en chance på midt i 2. halvleg, hvor et indlæg fra William Pedersen endte med et selvmål. Til slut fik Vejle udvist deres keeper, da han nedlagde Bertram Binggeli udenfor feltet. Overtallet udnyttede vi godt kort tid efter, da vi med et aggressivt pres stjal bolden, hvorefter Bertram spillede Sebastian fri, som scorede sikkert. Ud over at vinde, havde vi et mål om at holdet nullet og de perioder, hvor vi blev trykket tilbage på banen, var vi stærke til at forsvare som hold. Vi gav få chancer væk og lagde både energi og ære i at undgå mål imod. Det var godt at opleve oven på et par uger med forsvarsspil i A+B – særligt når det ikke tog noget væk fra vores gennembruds- og afslutningsspil. Med sejren krøb vi op på 5. pladsen i tabellen. Det er ganske flot, og drengene har vist god kontinuitet gennem hele sæsonen. Det er altid dejligt at vinde, men det er mindst lige så vigtigt, at vi præsterer godt på banen til træning og kamp. Her synes jeg, at præstationen mod Vejle overordnet var for dårlig med bolden, og det skal vi gøre bedre, når vi drager til Lyngby i næste weekend, hvor der venter en svær kamp, siger U15-træner Peter Ager.

U13: Silkeborg IF – Randers 0-3 (0-0)

– Vi spillede en godkendt 1. halvleg, hvor drengene satte en ære i at forsvare målet. Det gjorde samtidig, at vejen til deres mål var længere, men alligevel synes jeg, at vi fik spillet en del på deres halvdel, og vi var da også skuffede over ikke at have scoret. I 2. halvleg haltede vi for meget efter, og derfor kan vi heller ikke sige noget til, at Randers vinder kampen. Generelt mangler vi lidt mod til at spille fremad, hvilket også er årsagen til det til tider for lave udgangspunkt. Der er tydelig forbedring ift. de sidste par kampe, men der skal stadig skrues på en del, før vi kan konkurrere i sådan en kamp, forklarer U13-træner Nicolaj Bækgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen