14. marts 2022

Reserverne tabte til Randers FC

Søren Tengstedt blev dobbelt målscorer, da SIF mandag tabte reserveholdskampen 3-2 til Randers FC.

Det blev til nederlag til Randers FC for anden dag i træk, da også reserveholdet tabte mandag eftermiddag. På JYSK park blev cifrene 2-3.

Kaotisk start på 1. halvleg
For hjemmeholdet blev det en både kaotisk og mareridtsagtig indledning på kampen, for allerede inden, der var spillet 10 minutter, havde randrusianerne scoret to gange. Første mål faldt efter helt nøjagtigt 1 minut og 40 sekunder. Et frispark uden for feltet i venstre side kom ind til fjerneste stolpe, hvor Mattias Andersson fik sat panden på og bragte Randers foran 1-0.

Bizart mål til 0-2
Randers´ andet mål var af den slags, som man heldigvis – eller desværre, alt efter, hvordan man ser på det – sjældent ser. Stan van Bladeren i SIF-målet ville sparke bolden op ad banen, men Tobias Klysner pressede den hollandske målmand hårdt og sprang op med løftet ben, idet van Bladeren sparkede. Bolden ramte Klysners fod og sprang i mål. 0-2, og hjemmeholdet var knapt kommet i gang.

SIF mere med i spillet
De to hurtige mål blev et wake up-call for de røde, der kom mere i nærheden af Randers-målet og fik bredt spillet godt ud ved hjælp af de to angrebsivrige backs, Sonne og Røjkjær. Sidstnævnte fik i helt fri position i venstre side muligheden for skud, men bolden endte i sidenettet.

Der blev ikke taget så mange chancer udefra, men efter den halve time forsøgte Gojani sig alligevel, men hans skud strøg lige forbi mål. Nogle minutter senere – da chokket efter den hurtige Randers-føring havde lagt sig helt – fik hjemmeholdet så endelig gevinst ud af det øgede pres. Efter godt småspil endte bolden midt i feltet, og Søren Tengstedt hamrede bolden op i nettaget. 1-2, og det lugtede af mere.

Udligning inden pausen
Hjemmeholdet fik efter reduceringsmålet helt overtaget spillet, og Tengstedt var ikke mæt endnu. Kun otte minutter skulle der gå, inden den unge forward igen fik bolden i feltet, og selv om han blev presset af Randers-forsvaret, fik han alligevel flot lagt bolden ind bag Alexander Nybo. SIFerne kunne dermed gå til pause med 2-2.

2. halvleg og skud på overliggeren
Randersholdet kom aggressive på banen efter pausen – parate til igen at presse hjemmeholdet fra start. Denne gang var SIFerne heldigvis mere vågne og havde også den første store chance efter et godt modangreb, hvor Mads Kaalund flot førte bolden op. Desværre blev skuddet fra Anders Dahl blokeret.

Men hjemmeholdet fortsatte med at æde sig ind i kampen. Indskiftede Asbjørn Bøndergaard blev nedlagt i frit løb mod mål, men det resulterede kun i et gult kort til Randers-spilleren. Bøndergaard forsøgte sig igen senere, men her gik Nybo godt ud af sit mål og fik reddet. Forinden havde den også indskiftede Oscar Fuglsang, som overtog venstre back-positionen efter Røjkjær, vist sig fra sin målfarlige side, da et indlæg ramte overliggeren.

Gode angreb, men i stedet 2-3
SIF sluttede af med to gode angreb, hvor først Oliver Sonne forsøgte sig med at langskud, der gik over mål. Derefter var det Anders Dahl, der på et godt indlæg fra Mehl headede ved siden af. På dette tidspunkt havde gæsterne dog sørget for den anden sejr til Randers på to dage, da Nikolaj Krogh scorede til 2-3. Det var nok kronjydernes eneste nævneværdige chance i 2. halvleg, men det er jo målene, der tæller.

Næste kamp
Efter tre hjemmekampe i træk følger nu tre udekampe for reserveholdet. Den første spilles om en uge, mandag, den 21. marts 2022 kl. 13.00 mod AGF i Århus.

Reserveholdskamp, mandag, den 14. marts klokken 14.00 på JYSK park

Silkeborg IF – Randers 2-3 (2-2)

Mål: 0-1 (2) Mattias Andersson, 0-2 (9) Tobias Klysner, 1-2 (34) og 2-2 (44) Søren Tengstedt, 2-3 (84) Nikolaj Krogh.

Advarsler, SIF: Alexander Busch (20), Pelle Mattsson (74), Oliver Sonne (79).

SIF: Stan van Bladeren, Oliver Sonne, Alexander Busch, Joel Felix (46: Emil Thyregod), Nicklas Røjkjær, Stefán Teitur Thórdarson (46: Oscar Fuglsang), Pelle Mattsson, Robert Gojani (66: Jeppe Kilden Grøn), Mads Kaalund (81: Nicklas Mehl), Anders Dahl, Søren Tengstedt (66: Asbjørn Bøndergaard).