2. november 2017

U19 leverede fin præstation

Trods nederlag på 0-1 til FC Midtjylland fik SIF’s U19-drenge rejst sig efter weekendens afklapsning i Odense.

Det var fokus på defensiven, da SIF’s U19 Ligahold onsdag aften mødte topholdet FC Midtjylland på JYSK park. Det betød at gæsterne havde det svært på SIF’s banehalvdel.

– Vores preslinje lå lidt længere nede på banen end vanligt, og det lykkedes vi godt med. FCM havde svært ved at have længere tid på bolden og finde åbninger i vores solide defensiv, forklarer U19-træner Thomas Loft Jensen.

Både Magnus Mattsson og Jeppe Okkels havde store chancer i 1. halvleg, men fik desværre for SIF ikke omsat dem til mål. I den anden ende tog Oscar Hedvall sig fornemt af de ting, FC Midtjylland kom frem til.

Efter pausen udviklede kampen sig til at blive spillet på FC Midtjyllands præmisser, og kampens enlige mål faldt  på et skud udenfor feltet.

– Drengene blev herefter for alvor testet på det vi har haft fokus på siden afklapsningen i Odense, nemlig sammenhold og ansvar. Det lykkedes de rigtig godt med, og med lidt held kunne vi være gået fra kampen med point. Jeg glæder mig over, at vi trods resultatet får os rejst og viser klubbens værdier, siger Thomas Loft Jensen og fremhæver Oscar Hedvall, Nicklas Bugge og Frederik Alves Ibsen for gode præstationer.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 13. runde, onsdag 1. november 2017 kl. 18.00 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 0-1 (0-0)
Mål: 0-1 Christian Emil Tue Jensen (54.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen