1. november 2017

Hårdt nederlag for U17

U17 måtte endnu engang se sig slået, da det tirsdag aften blev 1-4 mod Randers på JYSK park.

Det går ikke SIF’s U17 Liga-holds vej i øjeblikket. Tirsdag aften måtte SIF-drengene se sig slået 1-4 af Randers Freja i en kamp, hvor der blev lavet for mange fejl, heldet udeblev og modgangen satte sig.

– Vi har nogle spændende spillere med et godt potentiale, men vi laver for store fejl til at kunne vinde kampene, og så har vi det rigtigt svært i modgang, hvor der ikke skal meget til at ryste os. Vi skal på den igen allerede lørdag i Aalborg imod en god modstander, så vi vil bruge de næste par dage på at få hejst spillerne igen, for kampen mod Randers var et hårdt slag i ansigtet, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

SIF indledte ellers kampen godt og tilkæmpede sig straffespark efter 25 minutter, som Alexander Lind dog brændte. Det fik noget af gassen til at gå af SIF-ballonen, og Randers scorede efter hjørnespark kort efter. Fem minutter inde i 2. halvleg blev det 2-0 efter et gennembrud i den ene side, men SIF vejrede muligheder, da Randers efter en time fik en mand smidt ud, og SIF reducerede på det efterfølgende frispark ved Niclas Holm Pedersen.

Glæden varede dog kort, for på opgiversparket scorede Randers til 3-1, og selv om SIF lagde et okay tryk på randrusiarne, lykkedes det ikke at score yderligere. Gæsterne scorede til 4-1 efter hjørnespark, og så var den kamp afgjort.

U17 Ligaen, 7. runde, tirsdag 31. oktober kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Randers Freja 1-4 (0-1)
Mål: 0-1 Christoffer Peetersen (28.), 0-2 Tobias Klysner Brauner (46.), 1-2 Niclas Holm Pedersen (61.), 1-3 Christian Hørby (62.), 1-4 Sebastian B. Rasmussen (64.).