23. maj 2021

U19 led klart nederlag i Aalborg

SIF’s U19-hold måtte indkassere et nederlag på 0-4 lørdag mod AaB i Aalborg.

SIF måtte se sig slået klart i Aalborg lørdag eftermiddag, hvor AaB vandt 4-0.

Midt i 1. halvleg faldt de to første mål på store fejl fra SIF’s side, og det tredje kort før pausen på et saksespark efter hjørnespark.

– Det var en halvleg, hvor vi fandt ok spil, men var alt for nemme at skabe chancer imod, konstaterer U19-træner Jesper Mikkelsen.

2. halvleg blev indledt skidt fra SIF’s side, og AaB kunne have udbygget føringen. Det blev dog bedre i de sidste 30 minutter, og SIF’erne begyndte at ligne det hold, de bør være. Spillet på AaB’s banehalvdel blev fastholdt, og SIF kom til mange indlæg, særligt i højre side. Det burde være blevet til en reducering, men i stedet scorede AaB til 4-0 på kampens sidste berøring efter endnu en fejl fra SIF’s side.

– Sejren kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved, og jeg er stærkt utilfreds med, at vi først spillede til i den sidste halve time, siger Jesper Mikkelsen.

Næste opgave for U19-holdet er på lørdag mod OB på JYSK park. Der er kampstart kl. 13.00.

U19 Liga, 25. runde, lørdag 22. maj kl. 13.00 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 4-0 (3-0)
Mål: 1-0 Oliver Ross (27.), 2-0 Oliver Børsting (29.), 3-0 Vladimir Prijovic (44.), 4-0 Oliver Alexander Henriksen (93.)