28. februar 2022

U19 i stort nederlag til AGF – U17 tog hævn

Resultaterne var noget blandede for SIFs ungdomselitehold i weekenden, hvor det blev til både et stort nederlag, en stor sejr og en uafgjort mod AGF.

SIF U19 – AGF 1-5 (0-2)

Mål SIF: Asbjørn Bøndergaard

– Lidt mod spil og chancer kom vi bagud på et selvmål midtvejs i 1. halvleg, og 10 minutter senere blev det 0-2 efter et hjørnespark – et hårdt slag efter en 1. halvleg, hvor vi dominerede med bolden. Det blev lidt den samme sang i 2. halvleg med os mest på bolden, men AGF som de mest effektive. De scorede yderligere tre mål, inden Asbjørn Bøndergaard fik pyntet på resultatet med et kvarter igen. Spillet mellem felterne var overordnet ok i dag, og vi lykkedes fint med at spille os op igennem banen. Vi havde 19 afslutninger, men må også erkende, at vores modstandere på dagen var skarpere. Derudover lavede vi en del opdækningsfejl, som blev straffet hårdt. Vi må tage de positive takter med omkring vores opbygningsspil, men samtidig blive mere bevidste om, at det er i felterne at fodboldkampene afgøres, og her tabte vi stort, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

SIF U17 – AGF 6-0 (3-0)
Mål SIF: Lasse Abildgaard (2), Simon Birch (2), Gustav Smith-Balle, Oskar Steinicke

– Vi fik en sikker sejr i årets første turneringskamp, selv om jeg synes, at vi fik en halvlunken start, hvor vi lige skulle finde fodfæste i kampen. Men derfra ramte vi et godt niveau, og vi lykkedes godt med at spille ud af AGF’s første pres – og derfra fik vi overspillet mange spillere og var dygtige til at komme i farlige situationer både via individuelle og relationelle færdigheder. Jeg synes, at vi kampen igennem spillede med et stort mod og et godt udtryk i vores spil. Jeg kunne have ønsket mig, at vi især i 2. halvleg kunne have været bedre til at sortere mellem det direkte spil og længere angreb. Endeligt var det fedt, at vi ikke gav ret mange chancer væk og spillede til nul, siger U17-cheftræner Casper Røjkjær.

SIF U15 – AGF: 2-2 (1-0) (3-4 efter straffe)
Mål SIF: Bertram Binggeli (2)

– Vi åbnede stærkt og var klart bedst gennem hele 1. halvleg med god boldomgang og et rigtigt stærkt pres. Vi fandt gode løsninger i vores afslutningsspil, og en erobring højt på banen efterfulgt af gode kombinationer mellem Christian Spørring og Bertram Binggeli gav føringsmålet. Desværre var vi uskarpe på et par store chancer i 1. halvleg, og derfor forblev det 1-0 ved pausen. Bertram Binggeli udbyggede til 2-0 med en afslutning på kanten af feltet. Herefter gik gassen lidt af ballonen, hvor jeg synes, at vi hang fysisk efter vores modstander. AGF sadlede om med et højere pres og mere direkte spil, hvilket vi havde svært ved at løse. De udlignede med 10 minutter igen på et hjørnespark og vandt efterfølgende straffesparkskonkurrencen med 4-3. En ærgerlig udgang på en kamp, hvor vi vurderet ud fra alle 80 minutter var bedst, og hvor 1. halvleg var på et godt niveau. Vi klør på efter en lidt udfordrende vinteropstart, siger U15-cheftræner Peter Ager Kristensen.

SIF U14 – AaB 3-3 (2-0)
Mål SIF: Johannes Engelhart Albertsen (2), Frederik Bunten

– Vi leverede en generelt fin præstation, hvor vi i store perioder lykkedes med at kontrollere kampen ved at spille både direkte og mere tålmodigt på bolden. Vi scorede tre flotte mål – de to efter gode opspil og indlæg, hvor vi spillede AaB tynde og bragte mange spillere med i det offensive spil. På den baggrund ærgrer det især, at AaB ud af ingenting bragte sig på 2-2 på to hjørnespark inden for et minut i 2. halvleg. Den dukkert rystede vi dog af os, og efter en genvundet kontrol med kampen scorede vi til 3-2, inden et uafstemt forsvarsspil på et begyndelsesspark gav AaB en friløber og et misvisende 3-3 resultat bedømt på spil og chancer. Så bundlinjen er en indsats med pil op på det meste af dét, vi har trænet i opstarten. Til gengæld skal vi blive skarpere til at omsætte hele og halve chancer til flere mål, så kampe som i dag med sikkerhed giver drengene tre point, siger U14-træner Peder Henriksen.

 

Kolding IF – SIF U13 7-3 (4-2)

Mål SIF: David Stojanovic, Frederik Ibsen (2)

– Vi spillede en rigtig god U13 kamp, hvor vi havde fokus på vores gennembrudsspil, vores første pres og opbygningsspillet. Vi havde det svært i 1. halvleg med at få spillet os ud af deres første pres, men som kampen skred frem, blev vi meget bedre til at finde de rigtige løsninger – og dette gav os nogle rigtige flotte tegninger i Fase 1. Derudover så vi fine tendenser i 1 mod 1-duellerne og vores dybdeløb på bagkæden. Men med et selvmål, et hjørnesparksmål og fem langskud, så blev det lidt op ad bakke. Men vi ser en årgang, som spiller rigtig flot op til mange og til tider store chancer, men de sidste procenter mangler. Derudover skal den enkelte spiller komme med noget mere energi, når vi ikke har bolden. Der er gode evner med bolden, men for lidt, der viser sig uden bold. Der skal brændes mere ud i en hel kamp, så man ikke sidder tilbage med indtrykket af at man kunne have spillet sig mere ud, siger U13-cheftræner Nick Hansen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen