28. februar 2022

Reserverne tabte testkamp

SIFs reserver tabte 2-0 til Aarhus Fremad i testkampen mandag eftermiddag. Robert Gojani spillede hele kampen.

Det blev aldrig nogen stor fodboldkamp, da SIFs reserver tog imod 2. divisionsholdet fra Aarhus Fremad på JYSK park. Dertil var der for få gennemspillede angreb og for meget spil midt på banen. Frederik Carstensen stod for kampens to absolut bedste forsøg.

Gæsterne bedst fra start
Aarhusianerne lagde offensivt ud, uden at det på noget tidspunkt blev rigtig farligt. Kampens første skud mod mål kom dog fra gæsterne, men forsøget blev reddet til hjørne af Stan van Bladeren i SIF-målet.

Der var dog bare spillet 9 minutter, da den hollandske målmand måtte hente bolden ud af nettet. Den aarhusianske angriber blev spillet i dybden i højre side og fik scoret fra en forholdsvis spids vinkel. Derudover fik Pelle Mattsson, der startede i midterforsvaret sammen med Nicklas Mehl, dog ryddet godt op.

SIF bedre med
Efterhånden kom hjemmeholdet mere med i spillet, men det kneb med at skabe chancer. Ved en hurtig omstilling var det så ved at gå galt i den anden ende, men van Bladeren var på plads og fik reddet forsøget fra en ret spids vinkel.
Med hensyn til muligheder for udligning blev det til spæde forsøg fra Søren Tengstedt, der ellers ihærdigt jagtede bolden rundt på banen, samt Nicklas Røjkjær. Halvlegens største chance opstod dog, da Niclas Holm flot spillede Frederik Carstensen helt fri, men Fremads målmand kom godt ud af sit mål og tvang den unge angriber til at skyde ved siden af mål. Det var det sidste, der skete inden pauseteen.

2. halvleg med stor chance og mål
De sidste 45 minutter startede med et par gode forsøg, ét fra hver side. Nicklas Røjkjærs skud udefra gik lige forbi, mens van Bladeren med en fodparade fik klaret i den anden ende.

Lige som i 1. halvleg var det også efter pausen unge Carstensen, der stod for det farligste forsøg. Lidt udefra i venstre side følte han flot bolden af sted mod modsatte målhjørne, men desværre kom overliggeren lige akkurat i vejen. Det forsøg havde fortjent en bedre skæbne og dermed en udligning af Aarhus Fremads føring.

Efter et udmærket Anders Dahl-forsøg, der blev klaret af målmanden, var det så gæsterne, der kort før slutfløjt slog sejren fast, da en helt fri Fremad-spiller i SIF-venstresiden kunne udplacere van Bladeren. Så den næse, der ellers var sat op efter en udligning, måtte pænt sænkes igen!

Silkeborg IF, reserver – Aarhus Fremad, 2. division, 0-2 (0-1)
JYSK park, testkamp

Mål: 0-1 (9), 0-2 (87)
Advarsel, SIF: Pelle Mattsson (83)

SIF:
Stan van Bladeren, Oscar Fuglsang (65: Jonathan Pank), Pelle Mattsson, Nicklas Mehl (46: Emil Thyregod), Nicklas Røjkjær, Stefán Teitur Thórdarson (65: Mikkel Rytter), Robert Gojani, Anders Dahl, Søren Tengstedt, Niclas Holm Pedersen (65: Asbjørn Bøndergaard), Frederik Carstensen

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen