7. maj 2017

U19 fik ikke point mod AaB

For fjerde kamp i streg måtte Silkeborg IF’s U19-liga lørdag forlade banen som tabere. Denne gang mod AaB hjemme på Søholt, hvor de unge talenter tabte 0-1.

En flot start på foråret er blevet afløst af en pointmæssig tørke for SIF’s U19-mandskab. Inden lørdagens kamp mod AaB hjemme på Søholt, havde holdet således tabt sine tre foregående kampe, og det blev der desværre ikke lavet om på mod gæsterne fra Nordjylland.

Mads Stefansen noterede sig for kampens enlige mål i det 31. minut, og AaB’erne kunne således tage alle tre point med hjem efter en kamp, hvor planen ellers var, at U19-holdet skulle ramme den gode præstation som hold.

For at kunne gøre det, skulle drengene fra kampens start lægge ud med et organiseret pres og med korte afstande mellem kæderne. Når man var i boldbesiddelse, var det desuden planen at åbne banen og forsøge at udfordre AaB både dybt og bredt.

Det lykkedes langt fra for de unge SIF-talenter, som i store perioder havde svært ved at presse som hold, og når drengene endelig var i boldbesiddelse, endte det ofte med individuelle aktioner, der løb ud i ingenting.

Efter pausen blev tingene lidt bedre for Dennis Pedersens udvalgte, men status ved slutfløjtet var, at AaB kunne tage alle tre point med hjem til Nordjylland på Mads Stefansens scoring i det 31. minut. Et resultat, holdets cheftræner efterfølgende bestemt ikke var tilfreds med:

– I dag var vi igen udfordret på evnen som holdspillere. Det må vi arbejde videre med, og det blev klart for mig igen, at vi har et stort arbejde på de her årgange på netop det parameter.

– Fodbold er et komplekst spil, hvor det handler om, at dygtige individualister kan indgå i relationer, og det er min primære opgave som træner at lære spillerne det, lød ordene fra cheftræner Dennis Pedersen.

Næste opgave for U19-drengene er mod FC Nordsjælland på udebane den 13. maj kl. 13.00.

Kampen i tal:
Silkeborg IF U19 – AaB U19: 0-1 (0-1)

0-1: Mads Stefansen (31.)

SIF: Oscar Hedvall – Mads Pedersen (15. Filip Hinge), Jannik Videbæk, Mikkel Brogens, Luc Park (76. Mikkel Grønkjær) – Thomas Santos, Thomas Lodberg, Magnus Mattsson, Morten Pedersen – Anes Travljanin, Anders Iversen (61. Andreas Friis)

AaB: Markus Iversen, Emil Lagergaard, Mathias Andersen, Nicolai Lassen, Alexander Hansen, Mads Stefansen, Wessam Abou Ali, Mathias Johannesen, Jonathan Larsen, Morten Rokkedal, Anders Østergaard

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen