7. maj 2017

AaB dukkede U17-drengene i sidste øjeblik

Det blev desværre ikke til point for SIF’s U17-liga, som lørdag eftermiddag tabte 1-2 til AaB på et mål scoret i kampens døende minutter.

Lige ved og næsten. Det er en god betegnelse for den indsats, Silkeborg IF’s U17-liga leverede, da holdet lørdag tog imod AaB hjemme på SIF Talentpark. Længe lignede det, at kampen skulle ende uafgjort, men med en scoring tre minutter før tid nappede gæsterne alle tre point med hjem til Nordjylland.

Fra kampens start forsøgte Jesper Mikkelsens U17-mandskab sig med et højt pres, hvor planen var at erobre boldene så højt på banen som muligt. Det lykkedes rigtig fint og gav SIF’erne et overtag i opgørets indledning.

Ikke desto mindre var det AaB, der bragte sig foran 1-0 efter 28 minutters spil ved Mikkel Sørensen, hvilket også var stillingen ved dommerens pausefløjt.

I anden halvleg kom de unge SIF-talenter ud med fornyet energi, og der var kun spillet tre minutter, da Stefan Stojilkovic reducerede til 1-1 efter fint forarbejde af Rasmus Carstensen.

Herefter holdte keeper, Magnus Dalsgaard, Søhøjlandets helte inde i opgøret med flere flotte redninger. Til sidste blev AaB-chancerne for store, og Dalsgaard kunne derfor ikke forhindre, at Jonathan Flindt med tre minutter tilbage af kampen scorede til slutresultatet 2-1.

På trods af nederlaget var det imidlertid en fortrøstningsfuld cheftræner, der efter kampen gjorde status på sine spilleres indsats:

– Jeg er stærkt utilfreds med, at vi igen taber, men jeg synes egentligt, at drengene viste overskud og vilje i store dele af kampen. Jeg synes, at vi langt hen ad vejen spillede en fornuftig kamp fra felt til felt, men vi mangler skarphed i begge felter. Vi havde ikke spilleren/spillerne, der kunne gøre noget ekstraordinært offensivt, og omkring vores eget felt var vi for flinke og uafklarede, fortalte Jesper Mikkelsen.

Næste opgave for U17-drengene er den 13. maj, hvor FC Nordsjælland er modstanderen på udebane i Farum.

Silkeborg IF U17 – AaB U17: 1-2 (0-1)

0-1: Mikkel Sørensen (28.)
1-1: Stefan Stojilkovic (43.)
1-2: Jonathan Flindt (77.)

SIF: Magnus Dalsgaard, Mikkel Juhl Andersen, Nicklas Bugge, Anders Sønderby, Magnus Schelle, Rasmus Carstensen (51. Sebastian Jørgensen), Bo Berg, Stefan Stojilkovic, William Sørensen (65. Nicklas Holm Pedersen), Pelle Mattsson (75. Holger Maaløe), Jonathan Gammelvind

AaB: Rasmus Futtrup, Anders Bærtelsen, Mikkel Konnerup, Jeppe Pedersen, Nicolai Larsen (58. Andreas Horskjær), Oliver Klitten (78. Thomas Christensen), Lukas Klitten, Hamse Hussein, Søren Tengstedt (51. Gabriel Alves), Mikkel Sørensen, Jonathan Flindt