24. august 2020

U19-drenge skuffet over uafgjort

U19-drenge skuffet over uafgjort

SIF’s U19-drenge spillede 2-2 mod Vejle søndag aften. Det var et skuffende resultat, i en kamp, hvor der var muligheder for mere.

Anders Dahl – her i aktion for førsteholdet lørdag mod AaB – scorede søndag det udlignende mål, da U19-holdet spillede 2-2 mod Vejle. Foto: Ulla Myrhøj.

SIF’s U19-drenge spillede for anden weekend i træk en turneringskamp i Ikast som led i dommernes uddannelse til VAR-systemet, der tages i brug i 3F Superligaen fra den kommende sæson. Mod Vejle blev det 2-2, og det var SIF’erne ikke tilfredse med.

– Vi tillader os at være skuffet over resultatet og over deres mål, men jeg hæfter mig ved, at vi igen kom godt tilbage, siger U19-træner Jesper Mikkelsen på baggrund af at Anders Dahls udlignende mål først faldt i det 86. minut.

Det var fra start en lige affære indtil Vejle scorede direkte på frispark efter 10 minutter. SIF fik dog hurtigt udlignet ved Marcus Baggsen, der scorede fem minutter senere, men SIF-drengene tabte efterfølgende kontrollen over opgøret og havde meget få perioder med possession op til pausen.

I 2. halvleg pressede SIF lidt højere.

– Det klædte vores hold. Vejle scorede dog igen på en standardsituation, hvorefter vi udlignede fem minutter før tid. Og vi kunne sagtens have lavet et mål mere, siger Jesper Mikkelsen, hvis hold efter tre runder har tjent fire point.

Næste opgave er på lørdag kl. 12.30, hvor SønderjyskE tager imod på Haderslev Atletikstadion.

Kampen i tal:
U19 Ligaen, 3. runde, søndag 23. august kl. 19.00 på Ikast Stadion:
Vejle Boldklub – Silkeborg IF 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 Valdemar Sadrifar (9.), 1-1 Marcus Baggesen (15.), 2-1 Oliver Provstgaard Nielsen (53.), 2-2 Anders Dahl (86.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen