23. august 2023

U19-chef Kim Leth Andersen opnår PRO-licens

Silkeborg IFs cheftræner for U19-holdet, Kim Leth Andersen, har opnået den højest mulige træneruddannelse, UEFA PRO-licens.

SIF’s U19-cheftræner, Kim Leth Andersen, har netop bestået den højest mulige træneruddannelse på europæisk niveau, UEFA PRO.

Formålet med PRO-licensen er, at kursisterne erhverver sig viden, forudsætninger og kompetencer til at træne spillere på højeste niveau i Danmark eller internationalt, og Kim Leth Andersen er stolt over milepælen inden for trænergerningen.

– Træneruddannelsen har været spændende og lærerig. Jeg synes, at jeg har rykket mig som fodboldtræner og person. Jeg har især fået en masse perspektivering på min ledelsesstil og fået en masse redskaber i min værktøjskasse som leder.

– I min opgave har jeg valgt at gå i dybden med forsvarsspillet ved indlæg, som måske ikke lige er vores spidskompetence i SIF, men jeg valgte også dette emne for at blive klogere, siger Kim Leth Andersen og fortsætter.

– Vi har haft nogle spændende oplæg og et par gode studieture. Især min selvvalgte studietur, hvor jeg var sammen med en medkursist i Sparta Prag for at følge dem i fem dage. Opholdet i sig selv var utrolig spændende, da det var op til sæsonens vigtigste kamp mod Slavia Prag, som skulle afgøre mesterskabet.

Kim Leth Andersen blev ansat i SIF i 2022  og har erfaring fra AaB som U19-træner, Vejle Boldklub som U17-træner og  i norske Tromsø som U16-U19 træner – han har endvidere trænet kvindeligaholdet i Skovbakken.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen