26. november 2018

U17: Tilbage på sporet med sejr over AGF

U17: Tilbage på sporet med sejr over AGF

Uden at ramme top-niveau vandt SIF’s U17-drenge 2-1 over AGF på et sejrsmål af Frederik Carstensen dybt inde i overtiden.

SIF’s U17 Liga-hold kom tilbage på sejrssporet efter sidste weekends nederlag i Farum. Lørdag eftermiddag blev det til sejr på 2-1 over AGF på mål af Alexander Lind og Frederik Carstensen – sejrsmålet blot to minutter før tid.

– Selvfølgelig var det fedt at trække det længste strå til sidste, men jeg synes ikke, at vi ramte noget højt niveau i dag i forhold til pres, possession og afslutningsspil. Vi spillede på en efter årstiden ok græsbane, men det var alligevel vanskeligt at sætte mange flade pasninger sammen. Vi havde fokus på dybdeløb/bolde, og vi fik også lavet et mål på denne måde, men vi var kampen igennem ikke dygtige/flittige nok i denne del af spillet, siger U17-træner Jesper Mikkelsen.

SIF kom foran efter fire minutter, da Alexander Lind opsnappede en bold fra AGF’s stopper og scorede alene med målmanden. AGF udlignede minuttet efter på et straffespark. I resten af kampen var der chancer til begge hold, men det lignede ét point til hver indtil to minutter før slutfløjtet og dybt inde overtiden. Her blev Frederik Carstensen spillet dybt i højre side, og han sparkede bolden rigtigt flot ind fladt i det lange hjørne.

Med sejren fastholder SIF sin førsteplads med fire points afstand til Brøndby og Vejle på 2. og 3. pladsen. Tilbage i efteråret er nu kun én kamp. På lørdag tager SIF imod AaB på JYSK park med kampstart kl. 15.30.

Kampen i tal:
U17 Liga, 12. runde, lørdag 24. november kl. 13.45 på Fredensvang i Viby:
AGF – SIF U17 1-2 (1-1)
Mål: 0-1 Alexander Lind (4.), 1-1 Frederik Ihler (5.), 1-2 Frederik Carstensen (93.)

Se dokumentar-afsnittet Drømmen om U17 Liga-holdet:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen