26. november 2018

U13 øvede sig på stor bane

U13 øvede sig på stor bane

Efter afslutningen på sæsonen brugte SIF’s U13-drenge lørdagen til at teste sig i 11-mandsfodbold. Det blev 2-5 mod AGF efter fin indsats.

Brødtekst

SIF’s U13-drenge spillede lørdag 11-mands testkamp mod AGF, og selv om det blev til et nederlag på 2-5 var træner Nicolaj Bækgaard godt tilfreds med det, han så sine drenge præstere.

– Det var en fuld fortjent sejr til AGF, som var dygtigere på alle parametre, men jeg synes drengene scorer højt på vilje, så vores mindset ser fornuftigt ud. Sidst vi spillede på stor bane var det også med AGF som modstander, og selvom resultatet var bedre sidst, så er jeg meget mere tilfreds med kampen i lørdags, siger Nicolaj Bækgaard og fremhæver målmand Oliver Bjerregaard og Malthe Tagmos som dagens bedste SIF’ere.

U13-træneren roser sine spillere for fine takter og fint spil i perioder, selv om SIF’erne var udfordret i forhold til at få omdannet spil til chancer.

– Vi er ikke helt dygtige nok på bolden til at praktisere vores spillestil mod en dygtigere modstander, men drengene prøvede og viste god forståelse, samt mod til at spille overfor højt pres. I vores pres var vi gode på det første pres, men vi manglede modet til at gå frem på de næste led, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13, træningskamp, 11-mands, lørdag 24. november på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 2-5 (1-3)
Mål for SIF: Marcus Vedel Eriksen og Simon Thanning.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen