8. september 2019

U17 sikrede sig sin første sejr

I sæsonens 3. kamp lykkedes det SIF’s U17 Liga-hold at sikre sig den første sejr. Lørdag eftermiddag blev det 3-2 ude over AaB.

– Så lykkedes det at vinde. Efter en god indsats af drengene.

Sådan lyder det fra en glad U17-træner, Casper Røjkjær, efter lørdagens 3-2 sejr over AaB i Aalborg. SIF-drengene måtte også kæmpe hårdt for den, men på et AaB-selvmål i overtiden lykkedes det.

– Som kampen skred frem så det ud til, at AaB havde mere at skyde med end os, men drengene viste god vilje, og efter AaB’s udligning med 20 minutter igen kom vi stærkt igen og fik scoret i overtiden på et AaB-selvmål, forklarer Casper Røjkjær.

SIF kom bagud allerede efter ét minut, og det gjorde selvfølgelig  betingelserne lidt svære. Men efter en sløj start  leverede SIF-drengene en flot 1. halvleg. AaB stod en smule tilbagetrukket og lod SIF’erne have bolden en del. Drengnee brugte bolden fornuftigt og skabte en del gode tilbud. SIF-holdet var langt mere målsøgende, og det klædte SIF-spillet.

Lasse Kaihøj udlignede efter en flot individuel aktion og Magnus Bøttker gjorde det til 2-1 på et godt gennemspillet angreb med assist af Jonathan Lind.

Det gode SIF-spil fortsatte efter pausen, dog med et SIF-hold, der var en smule for hektisk på bolden og havde svært ved at finde de rigtige løsninger i bagspillet.

Men på trods af AaB’s udligning lykkedes det SIF at vinde i sidste ende.

Næste opgave for Casper Røjkjærs mandskab er på lørdag i Haderslev, hvor SønderjyskE tager imod på Haderslev Atletikstadion. Der er kickoff kl. 14.45.

U17 Ligaen, 3. runde, lørdag 7. september kl. 15.15 på AaB’s anlæg:
AaB – Silkeborg IF 2-3 (1-2)
Mål: 1-0 Christian Wagner (1.), 1-1 Lasse Kaihøj (35.), 1-2 Magnus Bøttker (40.), 2-2 Jakob Gaardsøe (66.), 2-3 Selvmål (90.)