31. august 2023

U17-sejr over Horsens

U17 holdt fast i toppen af rækken, da man i Horsens hentede sæsonens tredje sejr.

Horsens – SIF U17: 0-1 (0-0)

Mål: Sebastian Christoffersen

Vi spillede onsdag aften turneringskamp i Horsens. Det blev det forventede kampbillede, hvor vi var meget på bolden. Der var en del bagrum at angribe i, og det fik vi skabt et par tilbud på.

Midtvejs i 1. halvleg satte vi et godt angreb sammen, og Bertram Binggeli sparkede bolden på stolpen. Overordnet var vi dygtige på bolden, men manglede den sidste skarphed i vores angreb, hvilket også efterlod et par omstillinger imod, hvor Horsens blev farlige.

Efter fem min. af 2. halvleg satte vi et godt angreb sammen, hvor stikningen fra Bertram Binggeli blev rettet af og lidt tilfældigt endte hos Sebastian Christoffersen, som endnu engang kunne score.

Mod slutningen blev kampen mere åben. I perioder skabte vi gode sekvenser, hvor vi kunne kontrollere med bolden, men det blev for meget på Horsens’ præmisser med direkte spil og meget 2. boldspil.

Vi var igen stærke til at forsvare feltet og holdt med en stærk indsats hjem. Dejligt at holde nullet, og jeg synes, det var en fortjent sejr. Søndag venter OB.

SIF U17 har nu 9 point efter fire kampe.

Se sejresmålet mod Horsens her.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen