21. marts 2018

U17 røg ud af Pokalen i Esbjerg

På trods af spillemæssig overvægt måtte SIF’s U17-drenge sige farvel til pokalturneringen efter 1-2 nederlag i kvartfinalen til Esbjerg.

Pokaleventyret er slut for denne gang for SIF’s U17-drenge. Tirsdag aften tabte Jesper Mikkelsens mandskab med 1-2 i Esbjerg, der dermed bookede pladsen i semifinalen. Det var et nederlag, der ærgrede Mikkelsen og hans spillere.

– Det var bittert, at vi ikke kunne udnytte vores store dominans, og på en god dag laver vi 5-6 mål på de chancer, vi producerede, siger U17-træneren.

SIF havde klar overvægt i spil og chancer i 1. halvleg, og store tilbud blev skabt på hurtige kombinationer foran Esbjergs felt og på dybdebolde. Derfor ærgrede SIF’erne sig over at gå til pause bagud med to mål efter manglende kommunikation og timing i indgrebene i de to mål-situationer.

SIF var fortsat bedst efter pausen og fik også reduceret på et mål af Lasse Laursen efter 56 minutters spil. Han scorede på en returbold efter hjørnespark. SIF pressede på for udligning og havde to kæmpechancer indenfor de sidste 10 minutter, men dårlige afslutninger og en god Esbjerg-keeper stod i vejen.

SIF skal en tur til Esbjerg igen allerede lørdag, hvor de to klubber mødes i U17 Ligaen. Kampen spilles kl. 14.00 på Esbjergs kunstgræsbane.