18. november 2018

U17 led sæsonens første nederlag

U17 led sæsonens første nederlag

10. runde blev endestationen for U17 Liga-holdets ubrudte stime af kampe uden nederlag. Lørdag eftermiddag tabte SIF-talenterne 0-1 i Farum.

Efter ni kampe i træk uden nederlag måtte SIF’s U17 Liga hold lørdag eftermiddag se sig slået 0-1 af FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum. Indtil videre fastholder SIF’erne dog førstepladsen i ligaen.

– Det ærgrer mig, at vi tabte for første gang i sæsonen, og at vi ikke fik scoret, men jeg er ok tilfreds med mange ting alligevel, og vi mødte et rigtigt godt hold med mange dygtige spillere, siger U17-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

SIF fik en dårlig start på kampen, hvor hjemmeholdet sad på det meste. Efter otte minutter scorede FCN kampens eneste mål efter et indlæg, hvor SIF’erne dækkede dårligt op. Selvom FCN havde bolden mest, kom SIF alligevel til chancer, og Niclas Holm Pedersen kunne have scoret, da han var alene igennem.

– Vi var glade for, at det kun stod 1-0 ved pausen, siger Jesper Mikkelsen.

SIF-talenterne kom bedre ud efter pausen, og som 2. halvleg skred frem blev de mere og mere dominerende. Det lykkedes godt at spille ud af FCN’ernes første pres, men herfra var det sværere. Her manglede Jesper Mikkelsens tropper lidt løb i dybden og bedre kvalitet i afslutningsspillet.

– Vi havde dog alligevel chancerne til at få et kryds, men brændte bl.a. igen en friløber. Vi havde fokus på at starte mange organiserede pres og hænge bedre sammen som hold. Her lykkedes vi ok med det første pres, men vi var udfordret på deres fart og på at få sorteret deres forreste. Possession-delen var bedre end sidst, og vi spillede med god teknisk kvalitet og bevægelse, konkluderer Jesper Mikkelsen.

SIF’s U17 Liga-hold spiller efterårets sidste turneringskamp på lørdag kl. 13.45, hvor AGF tager imod på Fredensvang i Viby.

Kampen i tal:
U17 Liga, 10. runde, lørdag 17. november kl. 13.00 på Right to Dream Park i Farum:
FC Nordsjælland – SIF U17 1-0 (1-0)
Mål: -0 Andreas Pedersen Bredahl (8.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen