5. maj 2019

U17 knuste FCN i guldbraget

U17 knuste FCN i guldbraget

Det blev en overbevisende sejr på 5-1 til SIF, da Ligaens nr. 1 og 2 mødtes på JYSK park lørdag. SIF er dog stadig afhængig af at FC Nordsjælland sætter til i de sidste kampe, hvis det skal blive til dansk mesterskab.

SIF’s U17-drenge vandt den såkaldte guldkamp mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag på JYSK park med hele 5-1 med Frederik Carstensen som tre-dobbelt målscorer. Dermed er SIF nu fire point foran FCN på førstepladsen, men er stadig afhængig af at nordsjællænderne sætter point tli i de sidste seks kampe, FCN har tilbage, idet SIF har spillet to kampe mere.

– Det var en rigtigt god kamp med tempo og offensivt spil mellem de to bedste hold i rækken, siger en tilfreds U17-træner, Jesper Mikkelsen, efter sejren.

SIF indledte rigtigt godt og pressede gæsterne højt med en del erobringer til følge, og generelt var hjemmeholdet farligst efter omstillinger. FCN var mest på bolden, og særligt midt i 1. halvleg, da SIF var foran 2-0, havde SIF-drengene en svær periode.

2. halvleg blev lidt det samme, hvor der var mange chancer til begge hold, men med SIF som det skarpeste hold.

– På holdudtryk skal drengene have kæmpe ros, og der var masser af fight, løb, overskud og vilje. Jeg ville gerne, at vi kunne have domineret kampen mere med bolden, men det er svært at være utilfreds efter at have slået de nærmeste konkurrenter 5-1. Indtil i dag havde FCN indkasseret 18 mål i 17 kampe, så endnu et bevis på den store kvalitet, der er i den offensiv del af holdet, siger Jesper Mikkelsen.

SIF spiller næste gang om en uge, lørdag 11. maj kl. 15.15 i Randers mod Randers Freja.

Kampen i tal:
U17 Liga, 22. runde, lørdag 4. maj kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – FC Nordsjælland 5-1 (3-1)
Mål: 1-0 Niclas Holm Pedersen (10.), 2-0 Frederik Carstensen (21.), 2-1 Noah Crone (40.), 3-1 Eskild Dall (45.), 4-1 Frederik Carstensen (51.), 5-1 Frederik Carstensen (75.).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen