10. august 2020

U17: Hattrick i premierekamp

U17: Hattrick i premierekamp

Silkeborg IF’s U17-hold startede U17-ligaen med en fornem 3-0 sejr over AGF.

Asbjørn Bøndergaard scorede hattrick mod AGF. Dermed er han topscorer i U17-ligaen.

Det blev en optimal start for U17-holdet, da mandskabet på Ceres Park i Aarhus besejrede AGF med 3-0.

– Vi kom godt igang med turneringen både resultatmæssigt og på præstationen. I første halvleg maste vi AGF helt i bund i de første 15 minutter, og havde et par gode tilbud for en føring. Generelt var vi klart bedst, og spillede med en god struktur i holdet og et flot teknisk niveau. AGF var lidt farlige på omstillinger, når vi sjuskede i vores boldomgang, lød det fra cheftræner Casper Røjkjær efter kampen, som endte med at blive en helstøbt præstation af SIF-holdet.

– Det var samme billede i anden halvleg med os som det dominerende hold. Når AGF gik højt var vi gode til at kombinere os ud af det. Når de stod lidt lavere, havde vi et godt boldtempo og fine modsatrettede bevægelser i mellemrummet, som gjorde at vi alligevel kunne kombinere os fladt igennem, lød det fra Røjkjær, som kunne notere sig et hattrick fra Asbjørn Bøndergaard.

Alt i alt var der mange gode ting, holdet kunne tage med videre.

– Det var en flot første kamp, hvor jeg synes, vi spillede godt sammen som hold både med og uden bold. Fedt at spille til nul, og ærgeligt at vi ikke lige lavede et par mål mere.

AGF – SIF U17 0-3 (0-1)
Mål: Asbjørn Bøndergaard (3)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen