8. marts 2020

U17: Dårlig 1. halvleg udløste stort nederlag

En gennemført dårlig 1. halvleg betød, at SIF’s U17 Liga-hold måtte se sig slået stort af Randers Freja lørdag på JYSK park.

SIF’s U17-drenge fik langt fra den forårs-entré på JYSK park, de havde drømt om. Efter sidste weekends 3-3 resultat i Vejle blev det lørdag til nederlag på 1-5 mod Randers Freja.

– Vi skal på træningsbanen, præstationen var simpelthen for ringe, lyder det fra U17-træner Casper Røjkjær.

Indsatsen i 1. halvleg var langt under niveau. Casper Røjkjær betegener det tekniske niveau på et trin”jjeg aldrig set så dårligt. Både i vores arbejde med og uden bolden manglede jeg gnist og tilstedeværelse”, siger han.

SIF’erne blev alt for passive i presset, og det var let for Randers at trykke hjemmeholdet i bund. Det udløste mange standard-situationer hvilket Randers naturligt nok også kom foran på.

– Vi gav nogle dumme mål væk og kom aldrig ind i kampen, siger Røjkjær.

Efter pausen spillede SIF til 0, hvilket trods alt var en lille trøst efter den dårlige 1. halvleg. Desuden fik SIF skubbet bolden lidt rundt uden at det dog for alvor blev farligt.

U17-holdet får chance for revanche, når SønderjyskE kommer på besøg på Søholt på lørdag med kampstart kl. 15.30.

U17 Ligaen, 15. runde, lørdag 7. marts kl. 15.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Randers (1-5) 1-5
Mål: 0-1 Omer Kaqiu (26.), 0-2 Victor Msabaha (19.), 1-2 Asbjørn Bøndergaard (26.), 1-3 Victor Msabaha (32.), 1-4 Marcus Wærn Kristensen (42.), 1-5 Filip Bundgaard Kristensen (44.)