8. marts 2020

U15: Stort nederlag i forårs-premieren

U15: Stort nederlag i forårs-premieren

Efter en god indledning faldt SIF’s U15-hold på tempo og fysik, da det lørdag blev til nederlag på 1-6 til Randers Freja.

SIF’s U15-drenge fik en træls begyndelse på turnerings-foråret, da det lørdag blev til et nederlag på 1-6 til Randers Freja.

– Det ærgrer og skuffer mig meget, at vi fik en så dårlig start på ligaen i dette forår, men det var ikke ufortjent, at det endte, som det gjorde. Vi skal øve noget holdstruktur, og så skal vi oppe os på indsats og tilstedeværelse, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

Ved 0-0 reddede Aske Andresen i SIF-målet et straffespark, men dommeren dømte omspark, fordi SIF-keeperen forlod linjen for tidligt, og det scorede gæsterne på.  Minuttet efter kom SIF på 1-1, da Simon Andersen pressede Randers’ keeper. Men herefter gik det den helt forkerte vej for SIF.

– Vi startede fint, men havde som kampen skred frem svært ved at være med på tempo og fysik. Her var vi for hårdt matchet. Vi har for mange dårlige valg med bolden, hvor vi spiller umodent og med dårlige positioneringer overfor omstillinger blev vi straffet hårdt, konkluderer Peter Ager Kristensen.

SIF får mulighed for at revanchere sig på lørdag, hvor der er ny hjemmekamp på Søholt. SønderjyskE kommer på besøg med kampstart kl. 15.30.

Kampen i tal:
U15 Ligaen, lørdag 7. marts kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers Freja 1-6 (1-3)
Mål: 0-1 Frederik Mikkelsen (10.), 1-1 Simon Birch Andersen (12.), 1-2 Nikolaj Krogh Andreasen (16.), 1-3 Andreas Villesen Skov (29.), 1-4 Frederik Mikkelsen (42.), 1-5 Furkan Cengizay (47.), 1-6 Andreas Villesen Skov (58.).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen