13. februar 2019

U17: 3.000 kilometer og 3-3 mod Viborg

U17: 3.000 kilometer og 3-3 mod Viborg

SIF’s U17-hold spillede tirsdag uafgjort mod Viborg på træningslejren i Tyrkiet.

Knap 3.000 kilometer syd for Søholt mødte SIF’s U17-hold tirsdag på træningslejren i Tyrkiet naboerne fra Viborg FF i en træningskamp, der sluttede 3-3 efter viborgensisk føring på 1-0 ved pausen. SIF’s mål blev scoret af Esben Guldager og Anton Holch-Leth (2).

– Vi fik et godt match imod nr. tre fra Divisionen (næstbedste U17-række – red.). Vi var kampen igennem meget på bolden, da VFF trak sig tilbage omkring midten. Det havde vi udfordringer med at løse, og vi blev straffet hårdt på omstillinger, da vores opbygningsspil var af dårlig kvalitet. Vi var bagud 0-3 efter 50 min., og der var ikke meget, der lykkedes for os. En kombination af gode indhop fra de fire indskiftere og træthed fra vores modstanders side gjorde, at vi kunne lave tre rigtigt fine mål til sidst, siger U17-træner Jesper Mikkelsen om kampen.

På træningslejren ved Belek på den tyrkiske middelhavskyst går U17-drengene for alvor i detaljer op til et spændende forår, hvor SIF lægger fra land på førstepladsen.

– Udover mental træning, værdiarbejde og personlig udvikling har vi taget hul på at introducere spillerne for baneopdelingen i 25 zoner samt de tilhørende 15 spillestils-principper i “Vi-delen.” Det har de taget godt til sig. Mod Viborg havde vi dog svært ved at komme fra B til C imod et kompakt VFF-hold, forklarer Jesper Mikkelsen.

Allerede i dag skal U17-drengene i kamp igen, hvor tyrkiske Konyaspor er modstanderen i en U16 kamp. Her får Jesper Mikkelsens mandskab hjælp af seks af SIF’s U15 spillere, der er med på træningsopholdet i Tyrkiet.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen