4. april 2022

U15 viste vejen mod FCM

SIFs U15-mandskab vandt med 3-1 på udebane mod FCM i weekenden, mens U19 spillede 1-1 – og U17 fik en snitter. U14 slog Viborg sikkert, og U13 besejrede Vejle. Læs kommentarer her.

U19: FCM – SIF 1-1 (0-1)
Mål: Lasse Kaihøj.

– Det var en kamp i et godt tempo og med stor intensitet. Vi havde bolden en del mindre, end jeg havde ønsket, og vores modstander lagde et godt tryk på os. Vi manglede kvalitet med bolden og noget overskud til at løbe os fri, når vi byggede op, og derfor blev det en kamp, hvor vi langt hen ad vejen forsvarede os. Det gjorde vi til gengæld godt, og det så længe ud til, at Lasses fine mål efter en halv time skulle være det eneste. Desværre udlignede de dybt inde i overtiden, og vi måtte tage til takke med et enkelt point. Vi var utrolig skuffede over ikke at få sejren, når nu den var så tæt på, og jeg kunne godt have undet drengene denne succesoplevelse, som de kæmpede så heroisk for. Når det så er sagt, må vi erkende, at vi i lange perioder var det næstbedste hold, og vi må arbejde med at forbedre vores omgang med bolden. Det vil vi bruge en del af den kommende uge på, inden vi lørdag tager imod AaB på Jysk Park, siger U19-cheftræner Jesper Mikkelsen.

 

U17: FCM – SIF 4-0 (2-0)

– Det blev til et klart og fortjent nederlag i Ikast fredag aften, men jeg synes dog ikke helt, at resultatet giver det rigtige billede af kampen. Vi kom svagt ud, og FCM trykkede os lidt i bund, men lige som vi var ved at overtage momentum af kampen, gjorde de til både 1-0 og 2-0, hvilket knækkede os lidt. Vi kom dog med frisk energi til anden halvleg, dominerede og tilspillede os fine muligheder, men pludselig stod det 3-0 ud af nærmest ingenting, og kampen var lukket. Jeg synes langt hen ad vejen, at vi spillede med et fint udtryk og leverede også noget god fodbold, men vi må også erkende, at vi ikke var skarpe nok i de områder og de perioder, hvor kampen blev afgjort. Vi må videre og tager revanche mod AaB på lørdag, siger U17-cheftræner Casper Røjkjær.

 

U15: FCM – SIF 1-3 (1-0)
Mål: Sebastian Christoffersen, William Faber, Bertram Binggeli

– Vi hentede en flot og fortjent sejr mod FCM, selv om vi i første halvleg kom bagud, da vi ikke fik afvist et indlæg, som FCM headede i kassen. Vi løste vores opbygningsspil fint i A-B-C, men manglede lidt bevægelse og kvalitet på den sidste tredjedel, og vi blev ikke for alvor farlige. Efter pausen kom vi rigtig stærkt ud, og tre minutter inde i anden halvleg førte vi 2-1 – begge gange efter gennembrud i vores højre side. Ved 1-1 brød Christian Spørring og Simon Stüker via godt samspil igennem, og Simon kunne finde Bertram Binggeli på et cutback-indlæg. Bertrams afslutning blev pareret, men Sebastian Christoffersen var hurtigt over riposten og kunne sparke bolden i kassen. Kort efter var Christian Spørring assistmager, da han spillede William Faber fri i dybden, og han kunne chippe den hen over målmanden. Herfra kontrollerede vi kampen fint, og selvom FCM var en smule mere på bolden, så holdt vi dem fra at blive farlige, mens vi skabte et par gode chancer og havde flere tilløb til chancer. I overtiden erobrede vi en bold højt på banen, og Bertram Binggeli lukkede med en flot afslutning kampen til 3-1. Det var meget opløftende efter et par mindre gode præstationer den seneste uge. Der var mange, der præsterede på et godt niveau, og det var en god holdindsats og et stærkt udtryk, der vendte kampen i 2. halvleg. Med sejren hentede vi ind på FCM, og kun et enkelt mål adskiller os på 4.- og 5.-pladsen, hvor vi begge har 30 point. Til gengæld har vi en kamp i hånden. Det har været en flot pointhøst, og vi satser stærkt på, at vi kan bygge på, når AaB gæster Søholt i næste spillerunde, lyder det fra U15-træner Peter Ager.

 

U14: SIF – FK Viborg 3-1 (2-0)
Mål: Frederik Bunten (2), Markus Møller

– Vi laver en god kamp og er i kontrol i størstedelen af kampen – kun forstyrret af et dumt gult kort i starten, som gav Viborg et kort overtag på bolden og mulighed for at angribe på et par omstillinger. Vi går dog til pause med 2-0 takket være to fine opspil, hvor Frederik Bunten i begge tilfælde sætter et effektfuldt punktum. Ellers lykkes vi fint med at være fremadrettet i vores forsvarsspil og sætter mange fine angreb sammen op gennem midten – og når vi en gang imellem gav bolden fra os, var drengene rigtigt dygtige til hurtigt at vinde bolden tilbage. I anden halvleg fortsætter vi med at kontrollere kampen. Vi sætter mange lange sekvenser sammen på bolden, men mangler den sidste finish i den afsluttende del foran mål. Markus Møller bringer os dog på 3-0 efter en nedfaldsbold i Viborgs felt. Viborg reducerer til 3-1 kort før tid, hvilket dog ikke ændrer billedet af, at vi stod stærkt som et aggressivt og boldstærkt kollektiv, fortæller U14-cheftræner Peder Henriksen.

 

U13: SIF – Vejle 1-0 (1-0)
Mål: Jibril Dezkam (straffespark)

– Det blev en meget rodet kamp, hvor vi viser os for lidt i forhold til, når vi har bolden. De første 10 minutter har vi okay styr kampen og får også scoret på et flot, højt genpres oppe ved Vejles felt. Derefter Vejle får presset os i store dele derefter, og vi bliver udfordret på vores tekniske og taktiske færdigheder. Vi formår at stå stærkt i det lave forsvar, men er ikke helt tilfredse med, at vi ikke får skubbet holdet højt nok op. I vores høje pres kommer der en masse energi, men vi er lidt for usammenhængende og ikke helt afklaret nok i vores roller. Vi får dog fightet en 1-0 sejr hjem, og det er vi glade for, siger U13-træner Nick Sønderskov Hansen.

 

 

 

.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen