5. maj 2021

U15: Storsejr sender SIF i semifinalen

SIF’s U15-hold er klar til semifinalen i pokalturneringen. Tirsdag aften sendte SIF-drengene IF Lyseng ud med en storsejr på 9-0. 

Med en aldeles overbevisende præstation spillede SIF’s U15-mandskab sig tirsdag aften i semifinalen i DBU Jyllands pokalturnering. Hele 9-0 vandt SIF over IF Lyseng i Lyseng Idrætspark.

– Jeg sporede ingen træthed hos drengene og de leverede en flot præstation. Vi var nogle niveauer over Lyseng og udover mange chancer og mål var det også glædeligt, at vi holdt dem fra chancer. Drengene var stærke til at bevare et godt og koncentreret mindset og spillede kampen igennem med et fint offensivt udtryk, siger U15-træner Peter Ager Kristensen og fortsætter:

– Vi flyttede bolden i et fint tempo og efterlevede i høj grad vores spillestil med et godt genpres, når bolden blev tabt. Alt i alt en flot præstation, hvor der blev scoret flere rigtigt gode mål.

SIF var foran 3-0 ved pausen og stak helt af i 2. halvleg med yderligere seks mål. Flittigst foran Lyseng-målet var Bertram Binggeli med fire mål og Lasse Abildgaard med tre.

U15-holdet er tilbage i liga-rytmen allerede lørdag, hvor Brøndby gæster JYSK park med kampstart kl. 13.00.

Kampen i tal:
U15, DBU Jylland pokal, kvartfinale, tirsdag 4. maj kl. 19.00 i Lyseng Idrætspark:
IF Lyseng – Silkeborg IF 0-9 (0-3)
Mål for SIF: Bertram Binggeli (4), Lasse Abildgaard (3), Elias Kruse, Magnus Morgenstern.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26.05. kl. 17.00
Scroll til toppen