5. maj 2021

SIF sætter klub-rekord i clean sheets

15 gange i denne sæson har SIF holdt målet rent og spillet til nul. Det er rekord i nyere tid. 

Da Patrik Gunnarsson holdt sit mål rent i søndags i Fredericia, var det 15. gang i denne sæson, at SIF holdt nullet på måltavlen hos modstanderen. Det er ny klubrekord – i hvert fald i nyere tid, hvor der systematisk er ført statistik på den slags.

Den hidtidige rekord blev sat i sæsonen 2003/04, hvor SIF kom ud af sæsonen med 14 kampe uden mål imod. Dengang var SIF også en tur nede og vende i næstbedste række, men med Viggo Jensen ved træner-roret og en veloplagt Rajko Lekic i front lykkedes det at returnere til den bedste række i første forsøg.

De mange nuller i eget net fordeler sig med 4,5 til Oscar Hedvall (han blev knæskadet i kampen mod FC Fredericia i 15. runde), halvanden til Stan van Bladeren, der afløste i Fredericia-kampen og den sidste efterårskamp i Skive, mens Patrik Gunnarsson siden sin ankomst i vinterpausen har holdt målet rent 9 gange.

Rekorden for clean sheets i den næstbedste række er på 18 kampe, som blev nået af FC Vestsjælland i 2012/13 og Viborg FF i 2014/15. Med fem kampe igen tilbage af sæsonen kan SIF stadig nå at slå den.

Derimod når SIF med garanti ikke alletiders rekord i Danmark sat af FC København i sæsonen 2016/17, hvor det lykkedes københavnerne at holde målet rent 21 gange.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen