21. august 2017

U15: Drengene spillede under niveau

Træner Casper Røjkjær tror fuldt og fast på, holdet har meget mere i sig, selvom det blev til et nederlag på 1-3 til Viborg.

Det blev til et nederlag til U15 i en kamp, hvor holdet ikke spillede på et niveau, som træner Casper Røjkjær var tilfreds med:

– Præstationen var ikke godkendt, for der var for mange, der spillede for langt under niveau til, at man kan vinde en fodboldkamp, understreger han.

Holdet var udfordret, når det kom til at sætte tingene ordentligt sammen, ligesom drengene til tider var for hektisk i deres spil. U15 var heller ikke hjulpet af, at Viborg kom foran allerede efter ti minutter. Et godt mål af Eskild Dall var en af de positive oplevelser i kampen.

Selvom Casper Røjkjærs mandskab er udfordret for tiden, er træneren dog ikke i tvivl om, at det nok skal gå i den rigtige retning, og måske holdet får gavn af, at der er fodboldfri i denne uge.

– Jeg er overbevist om, at der er meget mere i de her drenge, der træner godt hver dag. Vi skal dog også snart til at præstere, når der spilles kamp. Nu får drengene en uge til at hvile hovederne lidt fra fodbold, da de skal på lejrtur med skolen, så jeg håber, de vender friske tilbage, siger han. 

Kampen i tal:
Viborg – U15 3-1 (2-0)
Målscorer for U15: Eskild Dall

Halv pris på billet til SIF-Hobro. Køb din billet nu.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

Europa League kvalifikation

Torsdag d. 25.07. kl. 19.00
Scroll til toppen