4. december 2020

U15 sikkert videre i pokalen

Med en stor sejr over samarbejdsklubben Sejs/Svejbæk IF sikrede SIF’s U15-drenge sig torsdag aften videre adgang i pokalturneringen. 

SIF vandt torsdag aften en sikker sejr på 5-0 over Sejs/Svejbæk IF – en af SIF’s samarbejdsklubber – og er dermed videre til 4. runde i DBU Jyllands pokalturnering. Kampen blev spillet på JYSK park.

Selv om sejren blev stor, måtte SIF dog undervejs kæmpede lidt med at finde rytmen. Der var pænt med SIF-chancer i 1. halvleg, men SIF-drengene måtte vente til 2. halvleg med at åbne målkontoen.

Christian Spørring scorede til 1-0, da han gled fri på kanten af feltet og scorede et flot mål, Malthe Boris udbyggede til 2-0 med en fin afslutning fra distancen, og Marcus Vedel sparkede en frisparksretur i et tomt mål til 3-0. Det blev 4-0, da Simon Thanning headede et hjørnespark i nettet, og Elias Kruse scorede på straffespark til 5-0.

– Vi producerede mange chancer i 2. halvleg og blev bedre til at flytte bolden på færre berøringer. Sejs gik mand-mand, men der var gode muligheder for at løbe sig fri, og det udnyttede vi bedst i den sidste halvdel af kampen. Det var godt at vinde en fodboldkamp og holde modstanderen fra chancer, siger U15-træner Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U15, DBU Jyllands pokalturnering, 3. runde, torsdag 3. december kl. 18.30 på JYSK park:
Silkeborg IF – Sejs: 5-0 (0-0)
Mål for SIF: Christian Spørring, Malthe Boris, Marcus Vedel, Simon Thanning, Elias Kruse.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen