25. marts 2019

U15: SIF sejrede fortjent i Lyseng

U15: SIF sejrede fortjent i Lyseng

SIF’s U15-drenge er fortsat ubesejret efter tre runder. Søndag blev det til en 3-2 sejr i Lyseng.

SIF’s U15-drenge spillede en udemærket kamp søndag formiddag i Lyseng og vandt også en fortjent sejr på 3-2. Dermed er træner Casper Røjkjærs mandskab fortsat ubesejret efter tre runder.

SIF indledte ellers kampen dårligt og kom bagud 1-0 efter to minutter. Herfra var det spil til et mål  – Lysengs – i resten af halvlegen. Lyseng rørte nærmest aldrig bolden, fordi SIF først og fremmest var dygtige til at holde fast i den. SIF-drengene var knapt så dygtige til at komme i afslutningsspil, hvilket også var svært, da de spillede mod 11 spillere på egen halvdel.

– Vi manglede en smule dynamik og temposkift i spillet. Alligevel lykkedes det os at lave et par gode mål lige før pause, først en solo præstation af Magnus Bøttker, dernæst et godt gennemspillet angreb, som blev afsluttet på fornem vis at Noah Sonne Kargo, siger Casper Røjkjær..

2. halvleg blev lidt mere rodet, og SIF-drengene havde svært ved at sortere, hvornår de skulle søge afslutningsspil, og hvornår de skulle have længere faser med bolden. Men alligevel lukkede SIF kampen til 3-1 ved indskiftede Lasse Kaihøj.

– Generelt var det en fin præstation, hvor drengene viste god forståelse for spillestil, men manglede det sidste for at komme oftere i afslutningsspil, opsummerer Casper Røjkjær.

Kampen i tal:
U15 Liga 1, 3. runde, søndag 24. marts kl. 11.30 på Lyseng Kunstgræsbane:
Lyseng – Silkeborg IF 2-3 (1-2)
Mål: 1-0 Frederik Klitgaard (1.), 1-1 Magnus Bøttker (30.), 1-3 Noah Sonne Kargo (35.), 1-3 Lasse Kaihøj (55.), 2-3 Thomas Moe Hougaard (66.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen