25. marts 2019

U14: Fin kamp og point på Djursland

U14: Fin kamp og point på Djursland

Det blev 1-1 for SIF’s U14-drenge, der lørdag var på besøg i Rønde og mødte TRIF.

SIF spillede en fin kamp, var meget på bolden og klart bedste hold, da det blev 1-1 i Rønde mod TRIF lørdag formiddag i sæsonens anden turneringskamp.

– Vi fik øvet os godt i korrekt positionering og i evnen til at spille hinanden gode i situationer, hvor vi kunne blive retvendte. Jeg synes, vi satte meget fint fodbold sammen ift. den spillestil, vi gerne vil udføre, og vi skabte rigeligt med chancer, men var uskarpe i vores afslutningsspil, siger U14-træner Peter Ager Kristensen.

TRIF kom foran, og man skulle helt frem til kampens slutning, inden Mathias Broman et indlæg fra Sofus Jensen i kassen efter et flot angreb. SIF manglede lidt flair for at vide, hvornår der skulle spilles med få touch, og hvornår man selv kunne flytte bolden på flere touch.

– Dertil skal vi også blive lidt dygtigere til at sortere i, hvornår vi skal gå i afslutningsspil, og hvornår vi skal bevare possession. Det skal vi nok få lært. Drengene var skuffede over resultatet, men det var en god kamp for os, hvor der var god læring ift. spillestil og med pæn succes, siger Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U14 Liga 2, 2. runde, lørdag 23. marts kl. 11.00 på TRIF kunstgræsbane i Rønde:
TRIF – Silkeborg IF 1-1 (0-0)
Mål for SIF: 1-1 Mathias Broman (71.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen