1. april 2019

U15 sendte Hjørring hjem med en lussing

Hjørring kom på 2-2 i 2. halvleg af søndagens U15-kamp på, men så gik SIF et gear op og vandt 7-2.

Parallelt med NordicBet Liga-kampen mellem SIF og HB Køge spillede SIF’s U15-drenge på kunstgræsbanen ved siden af, og her blev det også til sejr, endda hele 7-2 til SIF over Hjørring.

– Det var fuldt fortjent, at vi vandt kampen, og vi var også ganske fornuftige på mange parametre, siger U15-træner Casper Røjkjær.

Generelt så SIF’s spil med bolden godt ud, og der var fine linjer og bevægelser i holdet, hvilket skabte mange chancer og gav mange mål.

– Men selv om sejren var overbevisende, synes jeg alligevel at vi i perioder spiller med lidt for lav teknisk kvalitet i spillet, og vi er ikke helt omhyggelige nok med de små detaljer, som at spille pasninger med rette fart og spille med lidt højere boldtempo, end tilfældet var i perioder af kampen, siger Casper Røjkjær.

Hjørring var undervejs i 2. halvleg på 2-2, men så havde SIF lige et gear eller to ekstra til at lukke kampen.

Vi lavede flere flotte mål undervejs i kampen og kan både score mål på længere angreb og omstillinger.

Det skete blandt andet på et godt mål af Lasse Kaihøj, som blev spillet dybt af Magnus Bøttker, og ved Christian Lyrskov, som på fornem vis scorede på langskud, samt Asbjørn Bøndergaard, der udnyttede en perfekt dybdebold fra Mathias Sauer ved elegant at lobbe bolden over en fremstormende Hjørring målmand.

Der var også bedre tendenser i SIF’s restforsvar, hvor de bagerste var blevet gode til at sortere mellem erobrings- og forsvarsspil.