20. juni 2022

U15: Seks SIFere viste sig frem for DBU

Seks SIF-spillere deltog i sidste uge i den sidste DBU-samling i Vildbjerg i denne sæson. Ved samlingen konkurrerede SIFerne mod 27 af de bedste markspillere fra deres årgang. 

Der var masser af SIF-islæt, da der forleden blev afholdt DBU-samling i Vildbjerg. Mads Henriksen spillede onsdag Future-kamp, og han bidrog til en 6-2 sejr til sit hold. Et stort løbepensum samt gode aktioner offensivt og defensivt gjorde, at Mads efterlod et godt indtryk til denne samling.

Efterfølgende skulle de fem resterende SIFere op imod hinanden. Lasse Abildgaard og Simon Stüker satte sig på højresiden på det ene hold, mens William Pedersen klarede venstresiden på det andet, og han fik selskab af William Kirk, som kom ind i pausen. På samme hold spillede Mikkel Øxenberg på midten. Lasse og Simon gik fra banen med en 3-1 sejr, hvor Lasse stod for en enkelt scoring.

– Jeg synes, at vores drenge fik vist, hvad de står for, og at hver enkelt formåede at sætte deres kompetencer i spil i en kamp på et højt U15-niveau. Det var fedt at se seks drenge fra SIF vise sig frem, og at DBU har øje for vores drenge, som konkurrerede blandt de 27 bedste markspillere i deres årgang, siger ungdomsudviklingstræner Nicolaj Bækgaard.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen