14. maj 2018

U15 på femtepladsen ved Kia Cup

U15 på femtepladsen ved Kia Cup

SIF’s U15-drenge blev nummer to i puljen og sluttede som samlet nummer fem ved Kia Cup i Kristi Himmelfartsferien.

SIF’s U15-drenge spillede en fin Kia Cup i Kristi Himmelfartsferien og sluttede samlet på turneringens femteplads.

– Alt i alt et godkendt stævne, hvor vi slutter som nr. 5. Der var gode individuelle præstationer og holdudtrykket blev i løbet af turneringen også langt bedre, lyder det da også fra U15-træner Casper Røjkjær.

U15’s kampe ved Kia Cup:

U15 – AB 0-1 (0-0)
SIF får en rigtig fornuftig start på kampen og vinder duellerne og lykkes med en del godt spil. AB går efter 20 minutter lidt højere i deres pres, og SIF får svært ved at kombinere sig ud af det og forsømmer at spille dybt.

– Alt i alt en kamp hvor jeg synes, vi godt kunne have præsteret bedre og dermed have fået et bedre resultat. siger Casper Røjkjær.

U15 – Lyngby 0-5 (0-2)
SIF mødte et bedre hold, ret meget mere er der ikke at sige om det.

– Jeg synes dog vi lykkedes rigtig godt centralt i banen, og vores opbygningsspil er faktisk ganske godt, rigtig godt styret af Jeppe Grøn og Johan Groth. Men når det kommer til den sidste tredjedel i begge ender var vi overmatchet. Vi har selv rigtig svært ved for alvor at blive farlige, hvor vi mangler den sidste kvalitet for at gå igennem. Derimod straffer Lyngby samtlige af vores fejl, og vi har svært ved at klare os en mod en i vores forsvarsspil, siger Casper Røjkjær om kampen.

U15 – Husie(hold fra Malmø) 4-1
Jonathan Pank Iversen U14 (2), Yunus Akbayir og Magnus Bøttker U14.
SIF spiller en ganske udemærket kamp og især i 1. Halvleg er drengene rigtig dygtige i opbygningspillet. SIF spillede med tempo og få berøringer og havde generelt et rigtig fint holdudtryk kampen igennem og skaber også en del chancer.

– Vi havde kun problemer i det defensive, når vi selv dummede os og lavede nogle klare fejl i opbygningspillet, siger Casper Røjkjær.

U15 – Kolding 4-1
Jeppe Grøn (2) og Filip Stojilkovic (2)
SIF’s hidtil mest suveræne kamp ved KIA cup blev 1. Halvleg mod Kolding. Drengene spillede med stort flow og overskud, når de havde bolden, og fik bolden flyttet godt fra side til side.

– Vi var dygtige til at vurdere, hvornår vi skulle søge afslutning, og hvornår vi skulle spille tålmodigt og vente på en bedre chance. Dette krydret med gode individuelle aktioner gjorde, at vi førte 3-0 ved pausen, siger Casper Røjkjær.

U15 – Göteborg 3-2
Yunus Akbayir (2) og Filip Stojilkovic

SIF-drengene skulle hive de sidste kræfter ud af osig selv og hinanden i den femte kamp på fire dage, der var den sidste placeringskamp. Det lykkedes de heldigvis rigtig godt med og spillede igen en god 1. halvleg mod Göteborg. Der var gode relationer i de forreste led, og SIF skabte en del chancer. Göteborg var også farlige, men Esben Lange stod godt i målet.

– Vi var i løbet af kampen foran 3-0, men det blev dog alligevel en lille smule spændene til sidst, da de scorede to mål indenfor det sidste kvarter, siger Casper Røjkjær.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen