14. maj 2018

U13-drenge blev matchet ved Kia Cup

U13-drenge blev matchet ved Kia Cup

SIF’s ellers så sejrsvante U13-hold blev matchet ved Kia Cup i Kristi Himmelfartsferien. 

SIF’s U13-drenge har ryddet al modstand af vejen i turneringen i dette forår, men ved Kia Cup i Esbjerg i Kristi Himmelfartsferien blev drengene matchet hårdt. De fem kampe i den internationale ungdomseliteturnering endte for SIF’s vedkommende med tre nederlag, en sejr og afslutningsvis uafgjort i placeringskampen. I puljen blev det til en 4. plads ud af fem hold.

SIF’s U13-drenges kampe ved Kia Cup:

U13-Kolding 3-1 (1-1)
Målscorer: Victor Sinnerup (2) og Rasmus Andersen.
Mod et godt Kolding-hold formåede SIF ikke at ramme niveau i første kamp ved KIA cup.

– Vi havde det svært i starten, men fik overtaget i midten af første halvleg. Anden halvleg blev en mindre god kamp hvor begge hold ikke lykkedes med særlig meget. Jeg glæder mig over at vi har et højt nok niveau til at kunne vinde selvom præstationen ikke var god. Vores attitude var langt under niveau og det blev også fokus i evalueringen af kampen. Vi viste til tider gode momenter, så niveauet er der. Nu skal vi lære at holde det i 60 minutter, sagde SIF-træner Nicolaj Bækgaard.
SIF’s bedste: Victor Sinnerup.

U13-Strømgodset 1-2 (0-1)
Målscorer: Marius Nielsen.
Så kom den gode start på en kamp endelig. Drengene var parate fra første fløjt, og det så ud til at blive en kamp SIF skulle dominere. Det blev dog ikke sådan, og SIF-drengene mistede hurtigt grebet om kampen. Strømgodset lagde et aggressivt pres, og med for mange berøringer og manglende løb for boldmodtager, så fik SIF ikke sat sit spil før sidst i halvlegen. Anden halvleg blev bedre, og SIF dominerede i store perioder, og havde også mulighed for scoring.

– Jeg synes, vi præsterer under niveau igen, og der er for mange som bidrager med for lidt af det de kan.  Taktisk viser vi os ikke stærke i dag. Vi glemmer vores relationer, og ender i dårlige situationer, når vi modtager bolden, sagde Nicolaj Bækgaard.
Bedste: Patrik Greve.

U13-LSF 4-6 (2-1)
Målscorer: Mathias Broman (2), Alexander Priesborg Madsen og selvmål.
God start på kampen, og selvom SIF faldt i tempo, så var drengene stadig fint spillende. Anden halvleg blev indledt godt, og SIF kom foran 4-1 med tyve minutter igen. I takt med at SIF-presset blev ringere, så kom LSF med igen og SIF’ernes bagrum blev konstant truet.

– Vi kunne ikke matche deres fart i vores bagkæde, og længere fremme havde vi en slap indstilling offensivt og defensivt. Forfærdelig indsats på alle parametre de sidste tyve minutter, mens der er meget godt at tage med fra de første 40. Der bliver noget mentalt at arbejde med, og vi skal have uddannet nogle krigere på den her årgang, siger Nicolaj Bækgaard.

U13-Lyngby 2-3 (2-1)
Målscorer: Nicklas Eriksen og Victor Sinnerup.
Det blev til tredje nederlag i træk for U13 i en god kamp mod et godt Lyngby-hold. SIF starter kampen godt, og selvom drengene falder i tempo i løbet af første halvleg,  matcher de Lyngby fuldt ud. I anden halvleg har SIF det svært, men kriger godt og får bedre fat til sidst, men Lyngby vinder fortjent.

– Vi gør det godt med bolden i store perioder, og vores pres ser fornuftigt ud. Mentalt var der store fremskridt, og der var mange “Krigere” på banen. Der er stadig meget som kan gøres bedre ift. vores udtryk, hvis vi vil dominere disse kampe, siger Nicolaj Bækgaard.
Bedste: Mathias Nedergaard og Victor Sinnerup.

U13-Lørenskog 3-3 (0-2)
Målscorer: Victor Sinnerup (2) og Malthe Wallin.
Fin start på kampen, som igen dør lidt ud. SIF mangler bevægelse oppe foran, og derfor mister drengene ofte bolden langt nede på banen. Det bliver markant bedre som kampen skrider frem og de sidste tyve minutter var på højt niveau, hvor SIF også vender 0-3 til 3-3.

– Som resultaterne også viser, så er vi blevet matchet godt. Alle har vist sig frem, og det har set godt ud i de sidste kampe, konkluderer Nicolaj Bækgaard om Kia Cup.
Bedste: Victor Sinnerup.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 20.05. kl. 16.00
Scroll til toppen