Pelle

Ibsen

Selvmål

SIF U15 tog en smuttur til Odense lørdag morgen for at spille årets første træningskamp mod OB.

Vi indledte kampen rigtig godt og var godt forberedte på, hvad OB kom med. Vi satte mange fine angreb op, og lavede 2 rigtig flotte mål. Vores 0-2 mål blev scoret på hjørnespark, hvor en OB spiller scorede selvmål.

Desværre forærede vi OB et mål inden pausen, som desværre gav hjemmeholdet blod på tanden. Vi gik dog til pause med en 1-3 føring.

Anden halvleg var langt under niveau. Vi var på bagkant og tabe samtlige dueller. Vores spil blev for nervøst, og vi kunne ikke sætte mange gode angreb op. Vi havde dog muligheden for at komme foran 2-4, men vi missede en stor mulighed, hvor OB’s keeper var på mellemhånd.

OB satte tryk på, og endte med at vinde 6-3. Der er mange gode ting at tage med videre, men der er virkelig også meget skidt, som vi skal have arbejdet på. Mod til at få bolden og duelspil er to temaer, som vi skal blive bedre til.

Noah Meyer

Årets første træningskamp for U14 blev i weekenden spillet i Ådalen. En kamp, hvor vi prøvede at øve os på vores opbygningsspil mod et dygtigt OB-mandskab, som vi ikke har mødt så mange gange før.

1. Halvleg var meget frem og tilbage uden de helt store chancer til nogen af hold. Vi lavede et flot mål efter en omstilling, hvor Victor Tang kom først på et cutback assisteret af Kristian. Kort før pausen udligner OB på et langskud.

I pausen snakkede vi om, hvordan vi kunne have flere succesoplevelser i vores tidlige opbygningsspil, vi fik strukket lidt mere i holdet og vores mellemrumsspillere havde nu bedre muligheder for at modtage bolden i mellemrummet. Vi fik kombineret os til flere chancer. Først sparkede Elias Frost den knastørt ind, inden Noah Meyer kort efter gør det til 1-3. Med 10 minutter igen blev Kristian Bloch sendt i dybden og gjorde det til 4-1.

En god første kamp, men hvor der stadig er en masse rust som lige skal bankes af inden forårsturneringen.