17. december 2018

U15 og U14 afsluttede året i København

U15 og U14 afsluttede året i København

Masser af erfaring og to nederlag blev resultatet af SIF’s U14- og U15-holds kampe mod FC København som afslutning på 2018.

Som afslutning på fodboldåret 2018 lod SIF’s U14- og U15-hold sig teste mod de allerbedste, da de i weekenden var en tur i Hovedstaden for at spille testkamp mod FC København. Bedst gik det U15-holdet, der i en jævnbyrdig kamp med chanceovertag til SIF’erne måtte se sig slået 1-3, mens U14-holdet kom i stormvejr og var bagud 0-6 inden benene fra busturen var rettet ud. Det endte med nederlag på 3-8.

– Jeg synes, at vi fik en meget fin U15-kamp med masser af fremadrettet spil og gode aktioner. Holdet har arbejdet med erobringsspillet i den seneste tid – så nu skulle vi have det afprøvet mod en modstander, som normalt er meget god på bolden. Vi tog nogle gode steps i at blive rigtig gode til denne del af kampen, vi var fint afstemte og aggressive. Deraf kom der en del chancer – så det er noget holdet skal arbejde videre med, siger SIF’s T+ træner, Peter Christian Hansen, om U15-holdets kamp.

Der blev spillet to gange 40 minutter i højt tempo og masser af intensitet, hvilket gjorde at fejlmarginen steg sidst i kampen. Bagefter var SIF’erne ærgerlige over resultatet, for der blev skabt masser af chancer samtidig med at FCK’erne blev holdt fra fadet rent chancemæssigt.

– I 1 halvleg vandt vi chancestatistikken 9-4, i 2. halvleg 15-6. Vi håber og tror på, at hvis chancerne fordeler sig således i hver kamp, så vil vi vinde flere, end vi taber – det gjaldt ikke i dag, og det lærer vi forhåbentlig af, konkluderer P.C. Hansen.

U14 i modvind
U14-holdet kom fra start i kraftig modvind og var efter 25 minutters spil bagud 0-6 efter flere graverende fejl. Drengene virkede skræmte og var hektiske i boldomgangen. Alligevel producerede SIF’erne i den svære periode flere gode chancer og nåede også at score et enkelt mål inden pausen, da Victor Sinnerup nettede fra en spids vinkel.

I 2. halvleg forsøgte SIF at begynde forfra, og drengene viste god moral.

– Vi var bedre på bolden og mere dynamiske og aggressive i alt, hvad vi foretog os. Rasmus Hougaard Andersen scorede på en flot afslutning fra distancen, mens Victor Sinnerup scorede det tredje SIF-mål på stribe efter en omstilling, siger SIF-træner Peter Ager Kristensen og fortsætter:

– De første 25 minutter var frygtelige, men derfra spillede vi på et pænt niveau og skabte rigtigt mange chancer. I den halve times periode, vi vandt 3-0, var vi det bedste hold på banen og satte mange gode angreb sammen, mens vi var bedre til at erobre og fastholde spillet. Der var en kamp, hvor begge hold gerne ville spille med et offensivt udtryk, og det var der plads til. Vi skal øve os lidt i at forsvare bedre som hold og være mere afstemte i vores pres. Med bolden var vi stærke, og det var en klassisk U14-kamp. Jeg tror, der har været rigtigt god læring i at skulle rejse langt og efterfølgende skulle præstere mod et godt hold. Her er drengene en god erfaring rigere. Næste gang skal vi have hoved og ben med ud af bussen, så vi kan levere optimalt i mere end 45 minutter, siger Peter Ager Kristensen.

Kampene i tal:
Træningskamp, U15, lørdag 15. december på KB’s anlæg i København:
FC København – SIF 3-1 (1-0).
Målscorere for SIF: Asbjørn Bønnergaard.

Træningskamp, U14, lørdag 15. december på KB’s anlæg i København:
FC København – SIF 8-3 (6-1)
Målscorere for SIF: Victor Sinnerup (2), Rasmus Hougaard Andersen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen