9. april 2018

U15 kom på tavlen i Hjørring

Silkeborg IFs U15-drenge vandt forårets første sejr med en overbevisende indsats i Hjørring.

I forårets fjerde forsøg lykkedes det SIF’s U15-drenge at vinde. I lørdagens turneringskamp i Hjørring blev det overbevisende 4-1 til træner Casper Røjkjærs mandskab.

– Vi styrede kampen fuldstændig fra første til sidste fløjt. Generelt var vi gode på bolden og spillede med højt tempo i vores boldomgang, vi havde den rette tålmodighed og var dygtige til at vurdere hvornår vi skulle angribe og hvornår vi havde brug for en spilvending. Det resulterede i flere flotte angreb, samt store chancer til os, siger Casper Røjkjær.

Trods dominansen lykkedes det først SIF at få scoret et minut før pausefløjtet, men fuldt fortjent.
I 2. Halvleg var det endnu mere SIF, og Hjørring rørte sjældent bolden. Når de gjorde, var SIF’erne dygtige i restforsvaret til at samle deres omstillinger op.

SIF spiller allerede igen tirsdag mod AGF på Fredensvang i Århus. Der er kampstart kl. 19.30.

U15 Drenge liga 1:
Hjørring IF – SIF 1-4 (0-1)
Mål for SIF: Frederik Midtgaard, Filip Stojilkovic, Alexander Busch og Jeppe Kilden Grøn.