27. januar 2020

U15: God 2. halvleg bag solid sejr

U15: God 2. halvleg bag solid sejr

SIF’s U15-hold sejrede 4-0 over Sønderborg i testkamp. Alle kampens mål blev scoret i 2. halvleg.

Der kom styr på spillet efter pausen i weekendens træningskamp for SIF’s U15-drenge, der endte med at vinde 4-0, bl.a. takket være tre mål af Simon Andersen.

– Vi spillede kvikkere og fandt bedre løsninger frem af banen, siger U15-træner Peter Ager Kristensen ovenpå forvandlingen fra første til anden halvdel af kampen.

I 1. halvleg var SIF’erne for dårlige teknisk til at spille sig ud af sønderjydernes høje pres, og SIF-drengene udnyttede ikke det bagrum, gæsterne afgav.

– Når vi kom igennem til sidste tredjedel af banen, spillede vi med for mange berøringer og sjuskede generelt, siger Peter Ager Kristensen, der også konstaterer, at ” 2. halvleg var en anden og bedre sang.”

Marko Rasmussen tilkæmpede sig et straffespark, som han selv udnyttede til 1-0 føring for SIF. Derefter scorede Simon Andersen til 2-0 efter en flot frispilning af Sebastian Biller. Simon Andersen scorede direkte på frispark til 3-0 og gjorde det også til 4-0 på et dybt løb, hvor han gik forbi keeperen og lagde bolden i et tomt mål.

Kampen i tal:
U15, træningskamp, søndag 26. januar på Søholt:
Silkeborg IF – Sønderborg: 4-0 (0-0)
Målscorere for SIF: Marko Rasmusse og Simon Andersen (3).

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen