27. januar 2020

U13 fejlede på det mentale plan

U13 fejlede på det mentale plan

Det blev endnu engang til et stort nederlag mod AGF, da SIF’s U13-drenge spillede testkamp mod århusianerne i weekenden.

AGF er bestemt ikke SIF’s U13-drenges livret. Heller ikke i lørdagens træningskamp på Søholt, hvor århusianerne kunne tage hjem med en sejr på 6-0 efter at det ellers havde stået 0-0 ved pausen.

– Det lignede noget, vi har set før, konstaterer U13-træner Nicolaj Bækgaard og fortsætter:

– Vi fejler på det mentale, hvor for mange passer deres egen butik, og jeg synes ikke vi gør en indsats for at hjælpe hinanden, når det bliver svært, fortsætter han.

I 1. halvleg lykkedes SIF ellers fint med med spillet centralt, hvilket resulterede i nogle fine chancer. Drengene havde dog svært ved at tilpasse sig de rette afstande i presset, men ellers var der gode relationer med bolden.

I 2. halvleg blev SIF straffet i sit opspil højt og lavt i banen, hvor AGFhavde godt styr på deres pres og omstillinger. Dog var der stadig gode relationer, og SIF’erne spillede generelt med et offensivt mindset, hvilket de ikke har magtet i de foregående kampe.

– Vi havde lidt udfordringer med vores positioneringer i længde- og bredderetning kampen igennem, og havde svært ved at fastholde bolden på deres banehalvdel, når vi kom derop, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13, træningskamp, lørdag 25. janauar på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 0-6 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen