27. januar 2020

U13 fejlede på det mentale plan

U13 fejlede på det mentale plan

Det blev endnu engang til et stort nederlag mod AGF, da SIF’s U13-drenge spillede testkamp mod århusianerne i weekenden.

AGF er bestemt ikke SIF’s U13-drenges livret. Heller ikke i lørdagens træningskamp på Søholt, hvor århusianerne kunne tage hjem med en sejr på 6-0 efter at det ellers havde stået 0-0 ved pausen.

– Det lignede noget, vi har set før, konstaterer U13-træner Nicolaj Bækgaard og fortsætter:

– Vi fejler på det mentale, hvor for mange passer deres egen butik, og jeg synes ikke vi gør en indsats for at hjælpe hinanden, når det bliver svært, fortsætter han.

I 1. halvleg lykkedes SIF ellers fint med med spillet centralt, hvilket resulterede i nogle fine chancer. Drengene havde dog svært ved at tilpasse sig de rette afstande i presset, men ellers var der gode relationer med bolden.

I 2. halvleg blev SIF straffet i sit opspil højt og lavt i banen, hvor AGFhavde godt styr på deres pres og omstillinger. Dog var der stadig gode relationer, og SIF’erne spillede generelt med et offensivt mindset, hvilket de ikke har magtet i de foregående kampe.

– Vi havde lidt udfordringer med vores positioneringer i længde- og bredderetning kampen igennem, og havde svært ved at fastholde bolden på deres banehalvdel, når vi kom derop, konkluderer Nicolaj Bækgaard.

Kampen i tal:
U13, træningskamp, lørdag 25. janauar på Søholt:
Silkeborg IF – AGF 0-6 (0-0)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 26. september kl. 20.00
Scroll til toppen

Menu