1. maj 2017

U15 fik skovlen under Randers

SIF’s U15-drenge leverede en flot indsats, da holdet søndag formiddag besejrede Randers med 2-0 hjemme på Søholt Idrætspark.

Efter et ærgerligt nederlag til Viborg i sidste weekend kom Silkeborg IF’s U15-drenge tilbage på rette spor, da holdet søndag mødte Randers på hjemmebane. Her blev det til en flot og fortjent 2-0-sejr på mål af Carl Martinsen og Oliver Grøn.

Generelt spillede PC Hansens tropper en rigtig flot kamp, og i første halvleg viste drengene for alvor prøver på det offensive fodbold, man gerne vil praktisere. 1-0-målet blev scoret af Carl Martisen efter 17 minutters spil på et flot oplæg af Nicklas Holm Pedersen.

Anden halvleg blev noget mere lige, og Randers kom bedre med i opgøret takket være en række fejl fra de unge SIF’ere. Keeper, Lucas Udengaard Jensen, holdte i den forbindelse U15-drengene inde i opgøret med flere fine redninger, og i stedet var det Oliver Grøn, som efter 67. minutter lukkede kampen med sin scoring til 2-0 efter et decideret mønsterangreb af de unge SIF-talenter.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner, som havde følgende at berette om sine spilleres indsats:

– 2-0 er en tæt kamp i U15-fodbold, og det var kampen også undervejs. Jeg synes dog, at vi generelt havde mere kvalitet i det, vi foretog os, og med lidt mere skarphed kunne vi godt have lavet flere mål, lød det fra PC Hansen.

Næste opgave for U15-mandskabet er mod Ringkøbing den 13. maj på udebane. 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen