18. august 2019

U15: Et godt udtryk i premieren trods nederlag

U15: Et godt udtryk i premieren trods nederlag

SIF’s U15 Liga-hold tabte sæsonpremieren til FC Midtjylland med 2-4, men drengene havde stor ære af kampen.

SIF lagde fra land i den nye sæson med et nederlag til FC Midtjylland, men trods det blev det til en fin kamp for årgang 2005.

– Jeg synes, vi havde stor ære af kampen, og på mange parametre matchede vi FCM. Vi åbnede med et par store chancer, men fik ikke udnyttet dem. Derefter gik FCM højt, og vi havde lidt besvær med at spille ud fra forsvars-zonen. Oskar (Juhl Steinicke) udlignede på et fint solomål til pausestillingen 1-1, fortæller U15-træner Peter Ager Kristensen om kampen.

I 2. halvleg kom SIF under pres i den første del, men som kampen skred frem fik SIF-drengene kriget sig med igen. Marko Rasmussen udlignede til 2-2 efter oplæg fra Alexander Priesborg Madsen. Derefter havde SIF en god periode med angreb og chancer, men drengene blev desværre straffet på et par omstillinger mod kampens slutning.

– Vi havde lidt udfordringer i vores opbygningsspil og kunne med lidt omtanke have haft flere passager med possession på deres halvdel. Til gengæld fik vi kampen igennem skabt pænt med store chancer, og det havde ikke været uretfærdigt, hvis vi havde fået point. Efter et par sløje præstationer synes jeg virkelig, at drengene kom med en stærk indsats og kampen igennem spillede vi med et godt udtryk, som vi skal forsøge at bevare gennem sæsonen, siger Peter Ager Kristensen.

Kampen i tal:
U15 Ligaen, lørdag 17. august kl. 15.30 på Søholt:
Silkeborg IF – FC Midtjylland 2-4 (1-1)
Mål: 0-1 Valdemar Byskov Andreasen (18.), 1-1 Oskar Juhl Steinicke (21.), 1-2 Valdemar Byskov Andreasen (50.), 2-2 Marko Rasmussen (70.), 2-3 Valdemar Byskov Andreasen (77.), 2-4 Jonathan Asp Jensen (82.)

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen