26. april 2021

U14: Travl uge med ét point

Selv om SIF’s U14-drenge både mod Hobro og Ringkøbing førte ved pausen, blev det blot til ét point i ugens to kampe. 

SIF’s U14-hold har haft en travl uge med to kampe, idet SIF-drengene havde en udsat kamp fra 2. runde, der blev afviklet onsdag aften i Hobro. Det blev til et enkelt point i Hobro, mens det lørdag blev nederlag på 3-2 i Ringkøbing, selv om SIF i begge kampe var foran ved pausen.

I Hobro dominerede SIF i første halvleg, hvor drengene fik etableret spillet på hjemmeholdets halvdel, spillede i et udmærket tempo og fik vundet en masse bolde på Hobro’s halvdel.

– Drengene knoklede, og det førte også til en del chancer, primært i omstillingerne samt et par stykker efter hjørnespark. Vi havde lidt udfordringer med at bryde igennem i etableret spil, men vi fik dog scoret lige inden pausen, da (Christian) Spørring sparkede bolden i nettet efter en clearing på et hjørnespark, fortæller U14-træner Oliver Quottrup.

I 2. halvleg blev det lidt for meget knokleri, og det lykkes Hobro at få flyttet kampen over på deres præmisser. SIF-drengene mistede momentum og kunne ikke holde fast i bolden, og genpresset blev også dårligere. Hobro scorede to mål efter hjørnespark, men i to minutters overtid headede Simon Stüker endnu et hjørnespark i mål, så vi SIF gå fra kampen med et point.

– Vi stod med en lidt uforløst fornemmelse efter kampen. Vi var glade for at hive et point hjem, men også skuffede over ikke at have kvalitet og robusthed nok til at vinde kampen, siger Oliver Quottrup.

Hård kamp i Ringkøbing
Lørdagens kamp i Ringkøbing, der endte med nederlag, blev hård. Ringkøbing om med en masse fysik og pressede desuden mand-mand.

– Vi prøvede at flytte spillet tidligt højt på banen, og det var med blandet succes. Villum (Dalsgaard) bragte os foran efter en erobring og en super individuel aktion, og fem minutter senere scorede han på straffespark begået mod William Faber, igen på en super flot individuel aktion, siger U14-træner Oliver Quottrup.

Lige inden pausen fik Ringkøbing reduceret, også på straffespark.

SIF’s 2. halvleg var dårlig, og drengene havde problemer med at spille til gennembrud. Ringkøbing scorede på en standardsituation med 10 minutter igen og vandt dermed kampen.

– Vi kunne ikke stå imod, på trods af et udemærket defensivt niveau, og vi var ikke dygtige nok med bolden, så resultatet var ikke særligt ufortjent, lyder det fra Oliver Quottrup.

Næste opgave for U14-holdet er lørdag kl. 9.45 på Søholts kunstgræsbane. Kampen spilles pga corona-restriktioner uden tilskuere.

Kampene i tal:
U14 Liga 1, 2. runde, onsdag 21. april kl. 19.00 på Søholts kunstgræsbane:
Silkeborg IF – Hobro IK 2-2 (1-0)
Mål for SIF: Christian Spørring og Simon Stüker

U14 Liga 1, 14. runde, lørdag 24. april kl. 11.00 på Green Arena i Ringkøbing:
Ringkøbing IF – Silkeborg IF 3-2 (1-2)
Mål for SIF: Villum Dalsgaard (2)

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen