25. april 2021

Tre mål af Niclas Holm i “dyr” U19-sejr

SIF vandt 4-2 lørdag i Randers, men måtte slutte 9 mod 11 på grund af skader.

Billedtekst: Niclas Holm Pedersen scorede tre mål, da SIF’s U19-hold lørdag vandt 2-4 i Randers. Foto: Morten Kjær.

SIF’s U19-drenge vandt lørdag forårets tredje sejr ud af fem mulige, da det blev 4-2 til SIF i Randers. Det glædede træner Jesper Mikkelsen sig naturligvis over, men han tog også fra Kronjylland med rynker panden.

– På en elendig bane formåede vi at finde noget godt spil på de rette tidspunkter. Stor ros til drengene for en god præstation, men det blev en dyrt købt sejr, da vi tog fra Randers med en del skader,  og vi måtte slutte kampen 9 mod 11, da vi havde skiftet, siger U19-træneren.

SIF kom tidligt foran 2-0 på mål af Nicklas Holm Pedersen på en friløber og efter et hjørnespark, som Alexander Busch udnyttede. SIF-drengene fandt gode løsninger på Randers’ høje pres og var i fin kontrol, men på to standardsituationer kom Randers alligevel tilbage inden pausen og fik udlignet. Det skete på henholdsvis et straffespark og et frispark lige udenfor feltet.

SIF fortsatte dog de gode takter efter pausen, og på yderligere to flotte mål af Niclas Holm Pedersen sikrede SIF sig sejren.

SIF’erne skal i aktion igen allerede på onsdag, hvor AGF kommer på besøg på JYSK park. Kampens spilles uden tilskuere grundet corona.

U19 Liga, 21. runde, lørdag 24. april kl. 12.00 på Randers Stadion:
Randers Freja FC – Silkeborg IF 2-4 (2-2)
Mål: 0-1 Niclas Holm Pedersen (2.), 0-2 Alexander Busch (10.), 1-2 Oliver Bjerrum Jensen (20.), 2-2 Oliver Bjerrum Jensen (43.), 2-3 Niclas Holm Pedersen (57.), 2-4 Niclas Holm Pedersen (59.)