6. november 2019

U14: Stærk indsats gav point mod AaB

Stærk indsats gav point mod AaB

SIF’s U14-hold leverede en god indsats, da det blev 1-1 lørdag på Søholt mod AaB.

Det var en tilfreds U14-træner, Oliver Quottrup, der gjorde status efter lørdagens 1-1 kamp mod AaB på Søholt.

– AaB dominerede i 2. halvleg og havde en del store chancer, men vi kæmpede bravt og drengene leverede en rigtig stærk indsats. Samlet set en fin præstation på en del parametre, men også en kamp hvor vi, når vi er pressede, skal øve os i at spille hinanden bedre. Og så var det dejligt at få et point mod et hold vi tabte 8-0 til for blot to måneder siden.

Begge mål blev scoret i 2. halvleg efter at første halvdel af kampen bød på fint SIF-spil, men de største chancer til AaB.

– Vi fandt nogle rigtig flotte løsninger, hvor vi relativt ubesværet spillede forbi AaBs ellers høje pres. Vi spillede med overskud og ro, og det hjalp os tydeligt. Vi havde dog, kampen igennem, lidt udfordringer med at bringe bolden det næste stykke frem, og vi angreb derfor ofte for tidligt, siger Oliver Quottrup.

SIF kom bagud fem minutter inde i 2. halvleg på et selvmål efter et sent indlæg, men udlignede allerede fem minutter senere på en ripost fra et frispark af Sebastian Billers Mikkelsen.

– Vi spillede fortsat flot forbi AaBs forreste kæder, men smed for mange bolde derfra, siger Oliver Quottrup.

SIF’s U14-drenge skal på lørdag møde Randers Freja – igen i en hjemmekamp på Søholt. Der er kampstart på kunstgræsbanen kl. 11.00.

Kampen i tal:
U14 Liga, 9. runde, lørdag 2. november kl. 11.30 på Søholt:
Silkeborg IF – AaB 1-1 (0-0)
Mål: 0-1 Selvmål (42.), 1-1 Malthe Tagmos (45.)

 

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen