6. november 2019

Holten klar på toppen: Formen er fin

Holten klar på toppen: Formen er fin

Emil Holten er klar til at afløse Ronnie Schwartz i front, hvis “Plaffeministerens” skade holder SIF-topscoreren ude af næste opgør.

Mens Ronnie Schwartz’ skæbne endnu er uvist, så gælder det for SIF’s andre angribere om at holde sig til fadet. I mandagens kamp mod Brøndby IF var det Emil Holten, som blev sendt i aktion, da “Plaffeministeren” måtte udgå med en skade.

– Det var en svær kamp at komme ind i. Mine holdkammerater skulle lige vænne sig til at spille med en lidt anden angriber, end hvad de plejer med Ronnie. Brøndby spiller med fem i bagkæden, så det er svært at komme til indlæg. Svenn (Crone, red.) kommer med et godt et, som jeg godt kunne have fået mere ud af. Men det kommer snart, lyder det med et smil fra Emil Holten.

Angriberen er startet inde i to Superligakampe, mens det er blevet til to kampe fra start i Pokalturneringen. Det har i alt kastet fem mål af sig i SIF-trøjen for angriberen, som da derfor heller ikke mangler selvtillid.

– Formen er, hvor den skal være. Jeg har lavet mål i den Superligakamp jeg fik fra start senest, i pokalen og i alle de reserveholdskampe som jeg har spillet. Så jeg føler, at jeg er, hvor jeg skal være, fortæller Emil Holten, som samtidig er ked af det på Ronnie Schwartz’ vegne, hvis skaden viser sig at holde ham ude af holdet.

– Jeg er sindssygt ked af det på Ronnie vegne. Jeg ønsker ham god bedring og alt det bedste. Jeg håber ikke, at det er slemt. Han er en kanon fyr, og vi har brug for ham, fortæller Emil Holten, som skal kæmpe med spillere som Shkodran Maholli og Oliver Haurits om pladsen i front, hvis det viser sig, at “Plaffeministeren” må sidde over i næste kamp, som er mod AC Horsens på lørdag.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Mandag d. 29.04. kl. 19.00
Scroll til toppen