27. november 2020

U14 sluttede året med stort nederlag

I liga-efterårets sidste kamp tabte SIF’s U14-hold 1-6 i Hobro.

SIF’s U14-drenge sluttede efteråret i ligaen med et stort nederlag i Hobro onsdag aften. 1-6 var træner Oliver Quottrup ikke sen til at kalde et “tarveligt resultat” efter en periode, hvor holdet ellers har været inde i en god udvikling.

– Det var desværre ikke var helt ufortjent. Vores 1. halvleg var præget af fejl, manglende intensitet og mangel på at gøre sit bedste. Hobro mandsopdækkede centralt, og relationelt var vi ikke dygtige nok til at spille ud fra præmissen. Efter 20 minutter var vi bagud 3-0 efter nogle forskellige fejl, der både inkluderede beslutninger, modenhed og kvalitet. Vi havde nogle optræk til fint SIF-spil frem mod pausen, men fik ikke gjort alvor af det, siger U14-træneren om kampen.

I 2. halvleg fik SIF hurtigt skruet op for det hele: Satte spillet tydeligt, afklaret og hurtigt, og skabte mange gennembrud. SIF fik reduceret, men modtog kort efter et gult kort (10 min. udvisning), som resulterede i yderligere to mål imod.

– Det var decideret vildt, at vi ikke lavede flere mål, og på trods af, at vi snart rammer december, synes jeg vi var i lige lovligt stort gavehumør, siger Oliver Quottrup.

SIF slutter efterårssæsonen på 6. og sidstepladsen i puljen efter blot en enkelt sejr i 10 kampe.

Kampen i tal:
U14 liga 1, onsdag 25. november kl. 19.00 ved DS Arena i Hobro:
Hobro IK – Silkeborg IF 6-1 (4-0)
Mål for SIF: Simon Stüker

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen