3. maj 2021

U14: SIF hentede forårets første sejr

5-2 lød sejrscifrene for SIF’s U14-drenge, da Randers lagde ryg til forårets første sejr.

SIF’s U14-hold vandt lørdag formiddag forårets første turneringskampe efter en god præstation. Randers Freja FC blev besejret 5-2 på Søholt.

– Det var super fedt for drengene at vinde en ganske fortjent sejr. Jeg er tilfreds med indsatsen og produktet af det, vi skabte – og så glæder det mig, at vi har kunne gå igennem nogle kampe med færre mål imod. Og ligeså fedt var det at se, at vi kan spille med tre årgange på tværs af hinanden, der viser en klar tydelighed og format i det, vi arbejder på til hverdag, siger U14-træner Oliver Quottrup.

SIF indledte lidt sløjt og skulle lige finde melodien, men efterfølgende var drengene dygtige til at spille centralt og fremad, så de fik skabt en god håndfuld chancer. På trods af det, manglede effektiviteten i de afgørende situationer.

Det talte de om det i pausen, og efter seks minutter af 2. halvleg førte SIF 4-1. Drengene fortsatte med at trykke på og havde fortsat flere afslutninger, og det blev også til en enkelt scoring mere. I de sidste 10-12 minutter tog Randers mere over, men sejren kom aldrig i fare.

SIF’s U14-hold skal i kamp igen, hvor der er udekamp mod Hobro IK.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 8. runde, lørdag 1. maj kl. 11.45 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers Freja FC 5-2 (1-1)
Mål for SIF: Magnus Morgenstern, Lucas Vohnsen, William Faber, Simon Stüker og selvmål.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen