22. juni 2020

U14 sendt ud af pokalen

U14 sendt ud af pokalen

Efter sejr over Vejgaard i kvartfinalen måtte SIF’s U14-talenter se sig slået søndag i semifinalen mod Randers i DBU Jyllands U14 pokalturnering.

Finalen i dette års udgave af DBU Jyllands pokalturnering for U14-hold bliver uden Silkeborg IF. I søndagens semifinale på Søholt måtte SIF-talenterne se sig slået 0-2 af Randers Freja, der dermed går i finalen mod AGF på neutral bane på torsdag.

SIF-drengene havde ellers på overbevisende facon spillet sig frem til søndagens semifinale ved onsdag i sidste uge at slå Vejgaard i Aalborg i en kamp, hvor SIF hurtigt tog kontrollen og med tre scoringer i 1. halvleg reelt afgjorde kampen.

Varmen var hård, og derfor var intensiteten heller ikke særligt høj, men alligevel fik vi sat nogle fine ting sammen. Vi haltede dog, kampen igennem, på tekniske og relationelle færdigheder, hvilket medførte mindre kontrol og dominans, end mulighederne var til. Drengene var glade for at være i gang, men skuffede over deres egen indsats, siger træner Oliver Quottrup om kampen.

Mod Randers i semifinalen søndag indledte SIF’erne kampen med fin boldomgang og energi og fik også skabt chancer.

– Derefter blev det for individuelt, vi holdte for mange pauser og gav Randers for meget tid på kuglen. Vi lykkes heller ikke for alvor med at sætte gode positioner i opbygningsspillet – men når vi gjorde, havde vi nogle gode opspil. Efter vi kom bagud, trak Randers sig længere tilbage, hvor vi ikke var dygtige nok til at lykkes i de små rum, og vi fik ikke skabt nok chancer til en udligning – selvom vi havde nogle gode perioder. Drengene var skuffede, men der er heldigvis en ny dag i morgen, siger SIF-træneren.

Kampene i tal:
U14, DBU Jylland pokal, kvartfinale, onsdag 17. juni kl. 19 på Soffy Road i Aalborg:
Vejgaard – Silkeborg IF 0-5 (0-3)
Mål for SIF: Malthe Tagmos (2), Bertram Binggeli (2) og Julius Nielsen.

U14, DBU Jylland pokal, semifinale, søndag 21. juni kl. 13.00 på Søholt:
Silkeborg IF – Randers Freja 0-2

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.04. kl. 16.00
Scroll til toppen