18. august 2020

U14: Premiere-sejr efter god 2. halvleg

U14: Premiere-sejr efter god 2. halvleg

SIF slog Randers på udebane med 5-2 i turneringspremieren i weekenden.

SIF’s U14-drenge åbnede turneringen med en sejr i Randers lørdag middag efter en ganske målrig affære, der sluttede 5-2.

Det blev en kamp, der bød på lidt af hvert. 1. halvleg var rigtig dårlig fra SIF’s side.

– Randers gik højt og tog alle vores ud én for én, og det magtede vi ikke at løse. Det relationelle fejlede, og vi led rigtig mange boldtab foran eget mål. Vi bukkede under for presset og lod os kyse, hvilket var for dårligt. De gange vi spillede forbi Randers’ pres, synes jeg, vi viste gode takter frem mod afslutningsspil. Vi spillede dog generelt med et dårligt udtryk, og det var et mirakel, vi ikke var bagud ved pausen, siger U14-træner Oliver Quottrup.

I 2. halvleg så man et mere modent SIF-udtryk, der var sejere i alle faser. Der var gode omstillinger og SIF’erne så også fine ud i det relationelle mod afslutningsspillet, og SIF burde have scoret mere end tre mål i 2. halvleg.

– Drengene traf bedre valg på kuglen, vi spillede med større ro, og vores pres og forsvarsspil fik også et løft, lyder det fra Oliver Quottrup, der dog ser forbedringsmuligheder for sit hold:

– En jævn præstation, hvor vi ikke kan være bekendt at præstere så dårligt i så lang en periode. Trods alt en opløftende 2. halvleg med mange gode ting – og så var det rigtig dejligt for drengene at vinde en fodboldkamp igen.

Næste opgave for U14-holdet er på lørdag kl. 10.00 på udebane mod FK Viborg.

Kampen i tal:
U14 Liga 1, 1. runde, lørdag 15. august kl. 12.00 på banerne ved Randers Stadion:
Randers – Silkeborg IF 2-5 (2-2)
Mål for SIF: Villum Dalsgaard (2), Jeppe Tolderlund (2), Lucas Vohnsen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Næste Kamp

3F Superliga

Søndag d. 21.07. kl. 14.00
Scroll til toppen