6. august 2018

U14 hjem med blandede bolsjer fra Brøndby Cup

U14 hjem fra Brøndby Cup med blandede bolsjer

Det blev til sejr, uafgjort og tre nederlag for SIF’s U14-hold, der i weekenden deltog i Brøndby Cup.

Et uafgjort resultat, en afsluttende sejr over Helsingør og derimellem tre nederlag blev SIF’s U14-drenges resultat ved den stærkt besatte ungdomsturnering Brøndby Cup. Nu venter en uge på træningsbanen inden det går løs med en ny sæson fra den kommende weekend.

SIF’s U14-drenges resultater ved Brøndby Cup:

SIF – Strømsgodset: 2-2 (1-2)
Målscorere: Simon Andersen og Rasmus Andersen

Første kamp ved Brøndby Cup endte uafgjort for U14’s vedkommende. Det var en præstation på det jævne, hvor SIF to gange kom bagud på et par grumme fejl. SIF-drengene spillede for ofte den nærmeste medspiller og var slemme til at sætte hinanden under pres. Det blev ændret lidt på undervejs, hvor et par dybe bolde gav chancer, men også hjalp SIF’erne til at strække modstanderholdet og finde plads i mellemrummet.

Simon Andersen udlignede på et fint angreb i 1. halvleg, og det samme gjorde Rasmus Andersen efter pausen.

– Det var en jævnbyrdig kamp, hvor vi de sidste 10-15 minutter dominerede ret markant og havde flere rigtigt store chancer til at afgøre kampen. Det var ikke noget specielt godt norsk hold, konstaterede U14-træner Peter Ager Kristensen efter kampen.

SIF – Brøndby: 1-3 (1-1)
Målscorer: Kristoffer Andersen (str.spark)

Resultatmæssigt var det hæderligt, men SIF-drengene måtte også erkende, at Brøndby var flere niveauer over dem og kreerede chancer til langt mere. Aske Andresen stod en flot kamp og reddede SIF af flere omgange.

– Vi havde perioder, hvor vi spillede fint med, og selvom Brøndby gik ekstremt højt, så forsøgte vi at spille os igennem. Vi lykkedes flere gange og kom til få chancer, når vi fik spillet forbi første pres og vendt spillet over midten, siger træner Peter Ager Kristensen.

Kristoffer Andersen løb igennem fire modstandere og fik et straffespark, som han selv eksekverede.

Det var en hård modstander, og SIF-drengene var pressede på tekniske færdigheder, når modstanderne stressede dem så høj grad, som Brøndby gjorde.

– For mange løser aktioner for langsomt, og det giver en del boldtab, som vi skal arbejde hårdt for at reparere. Indsatsen var trods varmen godkendt, og jeg synes, drengene stod fint sammen som hold, når der skulle forsvares, siger Peter Ager Kristensen.

SIF – Frem: 1-3 (1-1)
Målscorer: Simon Andersen.

SIF åbnede godt og var det bedste hold den første periode af kampen, hvor drengene satte noget rigtig fint fodbold sammen og også lykkedes med at score et flot mål efter noget op-ned-op spil.

– Vi var overmatchet på fysikken, og selvom vi i 1. halvleg hjalp sidemakkeren godt, så kunne vi ikke modstå deres fart i front. Vi kom tidligt i 2. halvleg bagud med både 2 og 3-1 og måtte løbe mange højintense løb for at forsvare os mod deres hurtigere spillere. Vi manglede lidt balance under vores opbygning, og det kostede omstillinger imod, som trak tænder ud. Det sled på drengene og kostede meget på kvaliteten i boldomgangen, som i sidste halvdel af 2. halvleg var langt under niveau. Der var heldigvis gode perioder og dem tager vi med videre, når vi igen skal møde Strømsgodset i en placeringskamp, sagde Peter Ager Kristensen efter kampen.

SIF – Strømsgodset: 1-5 (0-2)
Målscorer: Daniel Tinning

Det var en skuffende indsats af U14, der igen mødte Strømsgodset. SIF spillede med et svagt udtryk og var slet ikke energiske i løb og dueller. Alligevel havde U14-drengene gode perioder med bolden på deres halvdel, men de manglede ideer til at kunne bryde igennem på den sidste tredjedel.

– Vi arbejdede ikke hårdt nok til at matche vores modstander, og jeg synes vi virkede uafklarede som hold både med bold samt når vi skulle forsvare eller i pres. Det må jeg tage på mine skuldre, og så må vi erkende, at der skal arbejdes hårdt på træningsbanen og på at forbedre det mentale mind set, siger Peter Ager Kristensen om kampen.

SIF – Helsingør: 1-0 (0-0)
Målscorer: Alexander Priesborg Madsen

SIF fik endelig en sejr i Brøndby Cups sidste kamp. Det var en jævnbyrdig kamp, hvor SIF-drengene dog skabte flest chancer og havde mest etableret spil på modstanderens banehalvdel.

– Vi har ekstremt svært ved at sortere i situationer med bold. Vi spiller for mange korte bolde, forsømmer at få vendt spillet og ramte heller ikke et specielt godt teknisk niveau. Til gengæld kom vi med væsentlig mere energi end i gårsdagens kamp, og vi lykkedes fint med vores pres, hvor vi erobrede en del bolde højt på banen, siger Peter Ager Kristensen.

Midt i 2. halvleg scorede Alexander Priesborg Madsen et flot mål, da han løb på forreste stolpe og satte Kristoffer Andersens indlæg i kassen.

– Det var godt til drengene at få en sejr, konkluderer U14-træner Peter Ager Kristensen.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen