17. september 2019

U14 gik glip af revanche mod Viborg

U14 gik glip af revanche mod Viborg

SIF tabte træningskamp til Viborg i en kamp, hvor SIF-drengene lige manglede det sidste.

U14 assistent Mikkel Gregersen stod i dag for træningskampen mod Viborg, og derfor er kampreferatet også videresendt fra ham:

For to uger siden tabte SIF’s U14-drenge 0-4 til Viborg i ligaen, så i lørdagens træningskamp var der mulighed for revanche. Det lykkedes dog ikke. Selv om SIF-drengene leverede en okay præstation, endte kampen med sejr på 4-1 til viborgenserne.

– Det blev en kamp, hvor vi havde svært ved at spille os til chancer, mens Viborg var dygtige til at omsætte deres mange omstillinger til gode muligheder. Alt i alt var det en okay kamp, hvor vi fik øvet os på de ting, vi gerne ville, og også fik nogle succeser. Men vi manglede lige det sidste, siger U14 assisstenttræner Mikkel Gregersen, der vikarierede på chefposten på dagen.

SIF begyndte fint og flyttede bolden godt, men begyndte derefter at gøre det svært for sig selv ved at spille med for mange berøringer og ved at tvinge bolden ind centralt uden omtanke.

– Vi får dog spillet os til nogle få muligheder, hvor den ene resulterer i et straffespark, som vi udligner på, siger Mikkel Gregersen.

SIF kom dårligt ud til 2. halvleg, men spillede sig efterhånden op uden at det dog blev til yderligere scoringer.

– Vi træffer fortsat for ofte for langsomme og dårlige beslutninger, men har også en del gode sekvenser med bolden, der gav fine chancer, siger assistenttræneren.

SIF spiller turneringskamp igen lørdag, hvor Randers tager imod kl. 10.00 på banerne ved Randers Stadion.

Kampen i tal:
U14, træningskamp, lørdag 14. september på Søholt:
Silkeborg IF – Viborg 1-4 (1-1)
Mål for SIF: Elias Kruse

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på reddit

Relaterede Nyheder

Scroll til toppen